avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Declaratii de avere si interese 2010
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Declaratii de avere si interese 2010

Ma intereseaza daca se mentine ca termen de depunere a declaratiilor de avere si interese 2010 aferente activitatii pe 2009, data de 15 iunie.
Care forma a Legii ANI mai este acum in vigoare?
Cea veche, ca urmare a declararii deconstitutionalitatii ei, sau forma modificata?
Sunt confuza, nu mai stiu care s-o aplic#-o
Cel mai recent răspuns: cocuta1973 , utilizator 12:50, 8 Iulie 2010
momentan, este in vigoare legea nr .144/2007,. republicata dupa decizia CC nr. 415/2010 , lege din care, io nu inteleg mai nimic.
Daca va ajuta cu ceva forma la zi....lasati in privat o adresa de mail si v-o trimit, poate aveti mai mult succes, si ma luminati si pe mine, ulterior. :)
Noua ANI ne-a trimis inapoi toate declaratiile de avere si interese pe care li le-am trimis in acest an cu mentiunea ca, momentan, nu au cadrul legal pentru a le pastra. Din cate stiu, termenul de 15 iunie a ramas in vigoare, dar restul legii nu prea:(
de aia am zis si io ca nu pricep nik din textul in vigoare.....
si eu am primit inapoi declaratiile. cand aveti noutati va rog sa ma informati si pe mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Averi si interese nedeclarate de primarie utilinro utilinro 1. Cand a/au aparut legea/legile care obliga pe functionarii publici sa-si declare averile si interesele? Se arhiveaza declaratiile din anii precedenti dupa ... (vezi toată discuția)
Actualizare declaratie avere si interese la incheierea colaborarii costud costud O perioada am detinut o functie pentru care depuneam anual declaratie de avere si interese. In martie 2015 am renuntat la respectiva functie si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Actualizare declaraþie de avere nickro nickro Vă salut! Aş dori să ştiu dacă este obligatorie modificarea imediată a declaraţiei de avere, având în vedere că am cumpărat un nou imobil, la două ... (vezi toată discuția)