avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributii

Buna seara, exista posibilitatea ca o persoana sa-si plateasca singura contributiile la CAS, CASS si Somaj (in lipsa unui salariu), ca si cand ar fi avut un CIM inregistrat la ITM, pentru a beneficia de vechime in campul muncii?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 14 Iunie 2010
Incheiati conventii cu Casa de Pensii si Casa de Asigurari Sociale de Sanatate.
Cu AJOFM nu cred ca se poate (somaj).

succes
Ultima modificare: Duminică, 13 Iunie 2010
ContSters109653, utilizator
Da, se poate ca PFA(persoana fizica autorizata)
Nu trebuie neaparat sa fiti PFA.

Ultima modificare: Duminică, 13 Iunie 2010
ContSters109653, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Deci ca sa inteleg, se poate face acest lucru la casa de pensii printr un contract de asigurare, si beneficiez de vechime in munca. Dar intrebarea este: pot beneficia si de indemnizatia pentru cresterea copilului cu aceasta vechime in care mi am platit eu contributiile?

Alte discuții în legătură

Plata contributiilor sociale ong dmonica dmonica Buna ziua tuturor. In primul rand ma bucur ca exista si ca am gasit un astfel de forum care sfatuieste, indruma si ajuta la clarificarea multor necunostinte ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil stefana_ciuperca stefana_ciuperca Buna ziua, Am intrerupere in munca in ultimele 12 luni de pe 12.01.2015 pana pe 01.04.2015. Totodata am o conventie civila cu incepere din 05.01.2015 pana ... (vezi toată discuția)
As vrea sa-mi mearga cartea de munca mariusica01 mariusica01 buna ziua as avea o intrebare>am un ,,ii,,cu un magazin,as dori sal inchid,dar as vrea sami mearga cartea de munca,contabilul mia zis ca pot sami platesc ... (vezi toată discuția)