avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cum se poate solutiona un caz de daune RCA si de ce ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cum se poate solutiona un caz de daune RCA si de ce acte este nevoie.

Buna seara.
De curand masin lui frate meu a suferit un acident rutier soferul find tata iar cel vinovat o persoan din PH dupa incident a venit Politia si a facut constatarea,pina aici usor si rapid sa terminat totul.Luni mam prezentat la daune crpatica tg-mures cu inputernicire de la firma de leasing pe numele meu ca pot sa ma ocup de repararea masini si din acel moment nu mai pricep nimic;cei de la asig imi cer copie a talonului de la cealalta masina,copie permis de la sofer vinovat,copie C.i a soferului vinovat,si in +poze a celeilalte masini implicate.
Este legal ce mi se cere atat timp cit dupa accident toate datele au fost preluate de catre Politie? si dansi au semnat stampilat procesul vb,au xeroxat polita rca a vinovatului.
Mentionez ca daunele la masinau sau evaluat de catre service-ul autorizat la cc 26.000 ron +eventuale lucrari de manopera.
Unde pot apela ca masina sa fie reparata cat mai rapid ea nemaiputand fi utilizata de 10 zile in care ratele la leasing tot merg inainte.
cu stima Laszlo
Cel mai recent răspuns: paienjeni_k , utilizator 14:33, 16 Iunie 2010
Multumesc mult pt raspunsurii.
Pe moment nas vrea sa folosesc polita casco mai sunt 2 ani de plata la leasing inclusiv de casco iar daca folosesc polita pretul la casco mi ar creste cu 70 euro pe an.Suma pe care nimic no justifica sa achit atita timp cat se poate repara masina pe RCA.
Rog pareri daca intru la daune cu un avocat care il "toaca" pe persoana care se ocupa cu dosarul masini si merem un pic pe intimidare genul ca il dam pe el in judecata pentru rea vointa si cer de la el despagubiri.
oare reusesc sa misc dosarul sau pica mai rau in sertar???
buna, ti-am trimis un mesaj privat..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca si casco Izike Izike Poate sa-mi spuna cineva, daca am ambele asigurari si am avut un accident, pe care nu eu am provocat, asiguratorul plateste dupa ambele asigurari, sau raman ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie anamariacelik anamariacelik intr-un accident de circulatie ( un caine a aparut in fata masinii ,soferul tanar-si ca varsta si putin de cand a dobandit permisul,cca 1 an),soferul de emotii ... (vezi toată discuția)
Accident auto anamariamed anamariamed Buna ziua, am si eu o nelamurire in ceea ce priveste solutionarea unei daune auto. Astazi am fost implicata intr-un accident auto, eu am intrat in depasirea ... (vezi toată discuția)