avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... constructi fara autorizatii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

constructi fara autorizatii

Va rog sami explicati si mie ,vecinul a construit o terasa de 100m patrati cu scurgerea spre casa mea cand plouo apa vine la mine in curte catre casa si trage egrasie ,STRASINA LA TERASA FIIND PE GARDU CE DESPARTE PROPRIETATEA MEA DE AVECINULUI eu stiu ca trebuie sa fie la o distanta de 1,50m de gard , nu are nici autorizatie de constructie am chiemat primaria ia impus sa puna barem burlane de colectarea apei si nu vrea va rog sa-mi spuneti unde sa apelez sa nu mai stau de cearta cu vecinu.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 23:04, 13 Iunie 2010
mai adresati-va o data, in scris, primariei...si daca nu iau masurile necesare, dupa expirarea termenului legal de raspuns, adresati-va Inspectoratului de Stat in Constructii. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie terasa de vara a unui restaurant intre case dana_30 dana_30 Buna ziua vreau sa ma lamuriti si pe mine . Locuiesc la tara si langa mine sa facut un restaurant iar acum de curand a inceput sa construiasca o terasa de ... (vezi toată discuția)
Infiltrare apa hazna pe terenul meu. Dumitru19 Dumitru19 Buna ziua, De aproape un an am achizitionat un imobil. Saptamana trecuta am sesizat ca pe terenul meu a aparut apa urat mirositoare,putin colorata, chiar la ... (vezi toată discuția)
Streasina, picatura apei dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Am o casa in constructie. S-a construit in locul unei case vechi care s-a demolat, la distanta de 60-70 cm fat de gardul cu vecinul (pastrind ... (vezi toată discuția)