avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cine imi poate recomanda un avocat alba iulia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cine imi poate recomanda un avocat alba iulia

Buna ziua.
Cine imi poate recomanda un avocat bun din Alba Iulia pentru Curtea de Apel.
Avem niste probleme foarte serioase cu un domn care si-a abandonat copilul si bineinteles pe mama acestuia si nu mai vrea sa stie nimic.
A maltratat psihic mama cand i s-a spus ca este insarcinata si dupa aceea a abandonat-o.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:34, 26 Iunie 2010
dati la CONSULTANTI un search la avocati-alba iulia si vedeti si dvs din cei prezenti acolo.
pe forum nimeni nu o sa va faca o recomandare directa, deoarece este interzisa publicitatea si mesajul o sa fie sters.

spor
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2010
MYRA CIMPEAN , Avocat
Da-mi un mail la mtrgmarius76(at)gmail.com si-ti recomand eu unul bun. Aici s-ar considera ca fac reclama.
Pe dreptul familiei mai toti avocatii sunt buni.
Nu prea exista probleme atat de complicate incat sa fie mari probleme...
Ceeace nu inteleg este ce ati dori sa obtina...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am și eu o întrebare. mama mea a crescut copiii lui ... Anamaria.. 88 Anamaria.. 88 Bună ziua am și eu o întrebare. Mama mea a crescut copii lui fratimiu din totdeauna pt ca el mereu a fost absent acum 4 5 ani a venit sa își ia copii ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto slashlinux slashlinux Buna seara, Am platit acum 2 ani taxa de poluare de 1200 de euro si as vrea sa recuperez acesti bani, dar trebuie sa fac cererea aceea si dosarul ca sa il ... (vezi toată discuția)
Imi puteti recomanda o firma de avocatura din rm valcea? cristianerimia87 cristianerimia87 Va rog, imi puteti recomanda o firma de avocatura serioasa din Rm Valcea? Am un dosar penal pe rol la Tribunalul Valcea, aflat in stadiul de Camera ... (vezi toată discuția)