avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical risc maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical risc maternal

Buna !

Iata cu ce problema ma confrunt: incepind cu luna martie a acestui an sunt in concediu de risc maternal. Pana luna trecuta totul a fost in regula, doar ca luna aceasta am aflat ca vechiul contract cu medicul de medicina a muncii a fost suspendat. Astfel, am sunat la firma la care lucrez pentru a ma interesa de datele de contact ale noului medic. Mi s-a spus ca exista un contract cu un anumit centru medical , dar ca medicul de medicina a muncii a decedat:stunned:
Am sunat totusi la acest centru medical si mi s-a spus ca exista o d-na dr , dar ca nu se stie daca are dreptul de a-mi viza concediul medical/ nu.
Nu stiu ce sa fac.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal elenanicolae elenanicolae Buna ziua. Din data de 10.02.2014 am o scrisoare medicala eliberata de dr ginecoginecolog din care reiese ca trebuie sa stau in concediu de risc maternal pana ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in urma ecografiei de trimestru 2 sa recomandat concediu ... Andreea Liliana N Andreea Liliana N Buna seara, in urma ecografiei de trimestru 2 sa recomandat concediu de risc maternal. Cei de la medicina muncii mi-au întocmit un raport in care se ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Dianageorgiana2019 Dianageorgiana2019 Buna ziua! Sunt însărcinată în 21 de saptamani, am solicitat concediu de risc maternal si mi s-a făcut un raport la medicina muncij ptr 60 de zile pana ... (vezi toată discuția)