avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Termen depunere declaratie 100 depasit. Ajutor!!!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Termen depunere declaratie 100 depasit. Ajutor!!!

Buna ziua,
Am infiintat o societate comerciala in ianuarie 2010 si nu am avut (nu am nici acum) activitate (planurile s-au schimbat). Pentru ca nu am avut activitate nu am apelat nici la un contabil iar termenul pentru depunerea declaratiei 100 a fost depasit. Am descarcat programul pentru declaratii pe anul 2010 insa nu ma descurc cu completarea. Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 17:00, 14 Iunie 2010
angajati aveti?
daca nu atunci depuneti decl 100 doar cu impoz. forfetar..
aveti si decl 300?
sunteti platitoare de tva?
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am angajati si sunt neplatitoare de TVA. Nu am avut deloc activitate (decat cateva plati in valoare de 400-500 Ron). Forfetarul se plateste trimestrial? Care e valoarea pe trimestru? Ce suma voi trece in declaratia 100? In celelalte spatii las liber sau trec 0 ?
Am citit mai atent si am vazut ca sunteti nou infiintata in ianuarie 2010
Deci nu platiti impozit forfetar.
In cazul ca ati fi avut activitatea atunci plateati impozit la nivelul calculat.
Decl. 100 o depuneti cu zero la toate rubricile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce declaratii se depun pt o firma nou infiintata fara activitate? ContSters138604 ContSters138604 Buna ziua! Pe 23 martie 2010 mi-am deschis o societate, platitoare de TVA, fara angajati, unic administrator si asociat. Avand in vedere ca inca nu am avut ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale firma fara activitate all3xgod all3xgod Buna ziua. am o firma care inca de la infiintare nu a avut activitate nici macar o zi. Pana recent am depus, pe zero, declaratiile 100, 300, si cea pe propria ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)