avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima de stabilitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima de stabilitate

Buna ziua. Sunt medic rezident anul II pe post in provincie. Anul trecut ar fi trebuit sa primesc 2 prime de stabiltate, insa nu am primit decat una pentru ca a venit criza. Anul acesta, insa s-a decis ca a doua prima de stabilitate sa fie imapartita pe 12 luni si inclusa in salariul de baza. Mie mi s-a spus ca spitalul meu platitor(spital judetean) nu acorda cea de-a doua prima. Colegii mei, medici rezidenti, care au spitalele platitoare in Bucuresti primesc deja aceasta prima de la inceputul anului.Va rog frumos sa imi spuneti, daca se poate, daca spitalul meu platitor este obligat sa imi acorde acesta prima si care este legea care imi da acest drept.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: maria_palea , utilizator 16:17, 14 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie somaj Claudiurachieriu Claudiurachieriu Buna ziua, eu sunt medic specialist incepand cu 1 ianuarie anul curent, in ata de 31 decembrie 2011 am terminat periada de rezidentiat si mi-a fost incheiat ... (vezi toată discuția)
Medic rezident pe post, contract de munca pe perioada nedeterminata, fara examen de spacialitate dat felisc felisc Sunt medic rezident pe post pe perioada nedeterminata, la un spital judetean. In urma unor probleme personale nu am dat examenul de specialitate, care s-a ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma sprijiniti urgent cu un raspuns competent domnilor avocati. Lmihai56 Lmihai56 Sunt medic rezident an 5 angajat la un spital municipal din provincie( spital platitor) ,cu CIM(si anexe) perioada nedeterminata din 2010. spitalul angajator ... (vezi toată discuția)