avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

executarea silita

Buna ziua, am credit bancar, la care s-ar putea sa ajung la o restanta de 90 zile sau sa o depasesc. Creditul nu are gaj. Cum se face, sau care sunt pasii , sau daca banca ma poate executa silit. Imi puteti spune pasii??? La credit nu mai am posibilitatea de plata a ratei intregi si depun cam la 2 luni o suma ce nu acopera rata in totalitate, dar depun cate ceva. Ce se poate intampla? Va multumesc pentru timpul acordat.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:02, 14 Iunie 2010
nu ati incercat sa vorbiti la banca sa ajungeti la o intelegere? acum pe timpul crizei s-au facut astfel de conventii.
ar trebui sa mergeti totusi pana la banca si sa incercati o refinantare a creditului. in momentul asta, platind cum platiti, se acumuleaza dobanzi si penalitati f mari.
in timp, daca vor considera contractul nerentabil, il pot rezilia si concesiona creanta.
noul creditor nu e obligat sa accepte plata in rate si atunci poate demara procedurile de executare silita. raspundeti cu veniturile si bunurile dvs pt acel credit la care se vor adauga cheltuieli de judecata si de executare.
daca bunuri nu sunt, vor pune poprire pe salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
De 1 an nu mai pot tine pasul cu ratele si dodolica dodolica dupa reducere de 25 % nu am mai putut plati ratele si am intrat la biroul de credite. pentru ca am mai putin de 1un an si sub 1000 de euro bancile nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Rate restante rotarusili rotarusili Buna ziua, datorita faptului ca am ramas fara venituri,am intrat in capacitate de neplata a ratei unui credit bancar,mentionez ca,creditul a fost facut in ... (vezi toată discuția)