Buna ziua, am credit bancar, la care s-ar putea sa ajung la o restanta de 90 zile sau sa o depasesc. Creditul nu are gaj. Cum se face, sau care sunt pasii , sau daca banca ma poate executa silit. Imi puteti spune pasii??? La credit nu mai am posibilitatea de plata a ratei intregi si depun cam la 2 luni o suma ce nu acopera rata in totalitate, dar depun cate ceva. Ce se poate intampla? Va multumesc pentru timpul acordat.
ar trebui sa mergeti totusi pana la banca si sa incercati o refinantare a creditului. in momentul asta, platind cum platiti, se acumuleaza dobanzi si penalitati f mari.
in timp, daca vor considera contractul nerentabil, il pot rezilia si concesiona creanta.
noul creditor nu e obligat sa accepte plata in rate si atunci poate demara procedurile de executare silita. raspundeti cu veniturile si bunurile dvs pt acel credit la care se vor adauga cheltuieli de judecata si de executare.
daca bunuri nu sunt, vor pune poprire pe salariu
Rate restante
rotarusili
Buna ziua,
datorita faptului ca am ramas fara venituri,am intrat in capacitate de neplata a ratei unui credit bancar,mentionez ca,creditul a fost facut in ... (vezi toată discuția)