Nu. Se poate initia procedura de dizolvare pentru motivul ca societatea nu a depus timp de 3 ani consecutiv bilantul contabil sau alte acte care, potrivit legii, se depun la oficiul registrului comertului. Termenul pentru anul 2006 este in 2007 , la 150 zile de la incheierea exercitiului financiar.Deci faceti calculul si vedeti cand trec cele 150 zile , posibil luna aceasta. In mod normal, daca timp de 3 ani consecutiv, societatea nu a depus actele prevazute , Registrul Comertului se sesizeaza din oficiu si declanseaza procedura de dizolvare.
Se face cerere de dizolvare (nu se sesizeaza intotdeauna Reg. Com cum a fost cazul meu) in bz art. 237 lit, b L 31/1990. In baza cererii de dizolare se trece la lichidarea societatii si abia apoi la radiere.
Cand faceti cererea de dizolvare sa va motivati bine interesul pt ca se gasesc destui judecatori destepti la Trib ca sa va respinga cererea pe lipsa de interes
Ajutor urgent
ccoco
buna ziua, am mare nevoie de un raspuns. am o firma din 2003. din 2006 nu am mai avut nici o activitate si nici nu s-a mai depus nici un bilanta la admin ... (vezi toată discuția)