avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum e corect
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum e corect

buna ziua.as vrea sa stiu dc este corect. un contract pe durata determinata - 1 luna, de pe 17.06 pana pe 19.07, intrucat , 17.07.e zi nelucratoare, 19 fiind prima zi lucratoare, eu ar trebui sa-i transmit modificarea (dupa acea luna) prin Revisal, intr-o zi lucratoare.
va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: aki , utilizator 09:28, 18 Iunie 2010
uff, ce exprimare neclara! care este intrebarea dvs? modificarea registrului sal, in sensul actualizarii cu informatia ca acel contract a incetat , se transmite la ITM cel tarziu cu o zi lucratoare anterior datei in care se produce modificarea registrului, adica incetarea contractului.
am angajat pe cineva pe durata determinata. incepand cu data de 17.06.2010, pt 1 luna.intrucat 17.07. este intr-o zi de sambata,este corect sa-i trec in contract 17.06-19.07? 19.07 esteurmatoarea zi lucratoare, si ctiu ca orice modificare la contract se transmite prin revisal, in ziua in care se produce modificarea. cum 17.07 ar fi sambata,n-as avea cum sa-i transmit prin Revisal.
va multumesc
1. Un CIM se poate incheia si poate inceta in orice zi a lunii(chiar daca este zi nelucratoare).
2. Puteti sa transmiteti Revisal-ul si mai inainte cu o zi sau doua.
3. De asemenea puteti sa incetati CIM si pe 19 iulie, deoarece in CIM se scrie data de incepere a CIM si data expirarii sale (de la... pana la... ). Adica in CIM puteti sa treceti ca data a incetarii CIM data de 19.07.2010.
multumesc mult de tot.mi-ati fost de mare ajutor.o zi buna
am si eu o intrebare referitor la data, incepe pe 17.06.10 pana la 17.07.10.
normal nu trebuia 17.06.10 pana la 16.07.10 ? (o luna).

Alte discuții în legătură

Resurse umane androneoana androneoana Am un contract de munca pe perioada determinata 15.08.2015-30.04.2016 Ultima zi de lucru este 29.04.2016. Ii fac incetare pe 30.04.2016 chiar daca pica ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca pitirut pitirut Buna ziua! daca am un angajat cu contract de munca suspendat,pe 2 ani, fiind in crestere copil, iar ziua incetarii suspendarii este 05.11.2011(si e ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal ela-ela ela-ela Buna ziua, In cazul in care un CIM inceteaza intr-o zi nelucratoare, in cazul de fata 01.10.2011 - sambata, cand se transmite Revisal? Vineri (cu o zi ... (vezi toată discuția)