buna ziua.as vrea sa stiu dc este corect. un contract pe durata determinata - 1 luna, de pe 17.06 pana pe 19.07, intrucat , 17.07.e zi nelucratoare, 19 fiind prima zi lucratoare, eu ar trebui sa-i transmit modificarea (dupa acea luna) prin Revisal, intr-o zi lucratoare.
va multumesc mult
uff, ce exprimare neclara! care este intrebarea dvs? modificarea registrului sal, in sensul actualizarii cu informatia ca acel contract a incetat , se transmite la ITM cel tarziu cu o zi lucratoare anterior datei in care se produce modificarea registrului, adica incetarea contractului.
am angajat pe cineva pe durata determinata. incepand cu data de 17.06.2010, pt 1 luna.intrucat 17.07. este intr-o zi de sambata,este corect sa-i trec in contract 17.06-19.07? 19.07 esteurmatoarea zi lucratoare, si ctiu ca orice modificare la contract se transmite prin revisal, in ziua in care se produce modificarea. cum 17.07 ar fi sambata,n-as avea cum sa-i transmit prin Revisal.
va multumesc
1. Un CIM se poate incheia si poate inceta in orice zi a lunii(chiar daca este zi nelucratoare).
2. Puteti sa transmiteti Revisal-ul si mai inainte cu o zi sau doua.
3. De asemenea puteti sa incetati CIM si pe 19 iulie, deoarece in CIM se scrie data de incepere a CIM si data expirarii sale (de la... pana la... ). Adica in CIM puteti sa treceti ca data a incetarii CIM data de 19.07.2010.
Resurse umane
androneoana
Am un contract de munca pe perioada determinata 15.08.2015-30.04.2016
Ultima zi de lucru este 29.04.2016. Ii fac incetare pe 30.04.2016 chiar daca pica ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal
ela-ela
Buna ziua,
In cazul in care un CIM inceteaza intr-o zi nelucratoare, in cazul de fata 01.10.2011 - sambata, cand se transmite Revisal? Vineri (cu o zi ... (vezi toată discuția)