avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salar profesor debutant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salar profesor debutant

Care este salarul unui profesor debutant in invatamant ca suplinitor?
Dar daca acesta nu detine certificatul de competente psihopedagogice pe care urmeaza sa-l dobandeasca in decurs de 3 ani de la angajarea in invatanant?
Ma refer la un profesor de liceu cu norma intreaga de 18 ore.

Alte discuții în legătură

Legislatie invatamint nanmihaela nanmihaela poate un profesor de fizica debutant sa fie educator calificat si poate deveni titular daca urmeaza modulul psiho pedagogic pentru prescolari? (vezi toată discuția)
Buna ziua. am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru ... mariana1964 mariana1964 Buna ziua. Am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru modulul psihopedagogic efectuat, am pe fisa matricola trecute doar materiile Psihologia si ... (vezi toată discuția)
Salar profesor titular debutant ContSters94820 ContSters94820 Care este remuneraţia primită de către un profesor titular debutant cu o norma întreagă de 18 ore pe săptămână şi care preda la un liceu!! (vezi toată discuția)