avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legislatie invatamint
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legislatie invatamint

poate un profesor de fizica debutant sa fie educator calificat si poate deveni titular daca urmeaza modulul psiho pedagogic pentru prescolari?
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 15:28, 22 Martie 2013
Nu poate decat daca este absolvent de liceu pedagogic sau scoala echivalenta sau absolvent de stiinte ale educatiei. Modulul psihopedagogic este general, nu structurat pe nivele de invatamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea educatoarelor ca profesor Feier Ioan Feier Ioan Educatoare cu diploma de liceu pedagogic, absolventa a UBB Cluj, facultatea de sociologie, are si modulul pedagogic, a doua facultate : stiinte economice si ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, ... Daniela Surpanu Daniela Surpanu Bună seara! Am terminat un liceu teoretic, cu diploma de bacalaureat, as avea vreo șansă să profesez în domeniul învățământului primar? (vezi toată discuția)
Incadrare invatamant dalia nicoleta dalia nicoleta lucrez ca educatoare, am aboolvit colegiul pedagogic, prin urmare ministerul invatamantului mi-a acordat dreptul de a profesa apoi am absolvit facultatea de ... (vezi toată discuția)