avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere in profesia de avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere in profesia de avocat

care sunt variantele juridice actuale pentru a profesa in avocatura?
-stagiul trebuie garantat de 2 avocati care detin un salariu de peste.....? care mai este tariful pentru desfasurarea stagiului pe langa un avocat?
in situatia vechimi de 2 ani ca jurist se poate da definitaivatul in profesia de avocat?
multumesc pentru intelegere:(
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 13:12, 17 Iunie 2010
Daca sunteti definitiv in profesia de consilier juridic puteti da direct definitivatul in avocatura.

Daca nu, trebuie sa dati examen pt admiterea in barou ( obtinerea calitatii de avocat stagiar).

Nu este nici un tarif pt efectuarea stagiului, sunt doar mituri pt cei care nu sunt in stare sa treaca de un interviu.

Gasiti mai multe informatii pe www.unbr.ro, unde puteti studia Legea 51/1995 si Statutul profesiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere avocatura consilieri juridici cu vechime 5 ani in profesie V-as ruga sa imi spuneti daca stiti in ce perioada, unde si cum se organizeaza concursul pentru admiterea in profesia de avocat pentru consilierii juridici cu ... (vezi toată discuția)
Definitivat avocatura saida saida in situatia in care un consilier juridic are 5 ani vechime neintrerupta, ar putea sustine definitivatul in avocatura? (vezi toată discuția)
Cum devii avocat daca esti consilier juridic? CARMEN_LUCIANA2000 CARMEN_LUCIANA2000 sunt consilier juridic, am 2 ani si 8 luni vechime ca si consilier juridic la o primarie si as vrea sa stiu cum pot deveni avocat. se ia in considerare aceasta ... (vezi toată discuția)