avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... calatorie strainatate cu un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

calatorie strainatate cu un minor

Buna ziua,

As vrea sa stiu ce este nevoie pentru a iesi din tara cu un copil de 11 luni cu un singur parinte?
Cel mai recent răspuns: didik , utilizator 17:52, 17 Iunie 2010
Declaratie notariala din partea celuilalt parinte, care sa cuprinda locatia si durata deplasarii.
Si de asemenea minorul sa fie inserat in pasaportul parintelui cu care calatoreste .
eu nu am pasaport mai este nevoie ma refer la tarile din ue
Cel mai bine sa-i faci pasaport individual copilului pt ca daca e pe pasaportul tau numai tu poti calatori cu el si nu se stie niciodata.
Actualmente, exista pasapoate pentru minori, seperate de cele ale parintilor.;)

Alte discuții în legătură

Conditii de calatorie minor teresitarus teresitarus momentan sant an germania cu baietelul meu de 1 an si 6 luni si vreau sa ma antorc an tara an romania mentionez ca nu sant casatorita cu tatal copilului dar ... (vezi toată discuția)
Iesire cu minor din tara- acte necesare lecsi22 lecsi22 am un copil de 3 ani nu sunt casatorita dar copilul poarta numele tatalui si al meu intrebarea este pot sa plec din tara fara o procura de la el sau am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pt a trece vama cu un minor ansi ansi Buna ziua...!!! Am un copil de 4 ani si sunt divortata....detin si custodia copilului. Vrem sa plecam in vacanta in Grecia. Imi pute-ti spune ce acte imi ... (vezi toată discuția)