avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... CAMERE SUPRAVEGHERE VIDEO
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

CAMERE SUPRAVEGHERE VIDEO

MAGAZIN INAFARA LEGII 333 SUPRAVEGHIAT VIDEO CU AFISARE SUPRAVEGHIAT VIDEO IN MAGAZIN ,MONTAJ CAMERE NEAUTORIZAT (LE-AM MONTAT EU) A VENIT UN POLITIST SI MI-A CERUT FIRMA CU CARE AM MONTAT CAMERELE . IAM SPUS CA AM MONTAT CAMERELE PENTRU
SUPRAVEGHERE ANGAJATI .MIA SPUS CA TREBUIE FIRMA AUTORIZATA PENTRU MONTARE SISTEM SUPRAVEGHERE . AU DREPTATE SAU NU?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 00:00, 18 Iunie 2010
Ar cam avea dreptate...
Din pacate, are dreptate 100%.
Trebuie sa obtineti licenta de functionare la inspectoratul judetean de politie ori la D. G.P. a Municipiului Bucuresti, dupa caz, in a carui raza teritorial aveti sediul social.

Revin cu completarile la intrebarea dumneavoastra trimisa in priv.:

Chiar daca scopul propus pentru montarea camerelor de luat vederi nu intra sub incidenta L. 333 exista un Normativ pentru proiectarea si executarea instalatiilor interioare de semnalizare a incendiilor si a sistemelor de alarmare contra efractiei din cladiri (18/2-02), aprobat de MLPTL Cu Ordinul nr.2014/18.12.2002.

Militianul care v-a atentionat a avut in vedere prevederile pe care vi le redau mai jos

4.4.1: "Instalatiile de televiziune cu circuit inchis (TvCI) se prevad pentru unitatile care impun o supraveghere video (porti de acces, sectii de productie, unitati bancare, supermagazine, centre de afaceri, baraje, locuri de parcare, supraveghere trafic auto, etc.)"
4.4.2: "Amplasarea camerelor de luat vederi trebuie sa asigure atat eficienta cat si siguranta in functionare"
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2010
Darie Tudor, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video pentru curte si parcarea din fata casei. Ion_florescu Ion_florescu Buna ziua. Locuiesc la casa si in urma unor acte de vandalism comise de anumite persoane de rea credinta asupra proprietetii mele, doresc sa montez doua ... (vezi toată discuția)