avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu director scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu director scoala

Va rog frumos sa-mi spuneti daca de la 01 ianuarie 2010 se mai acorda salariul maxim din grila pentru un director de scoala din judet nepilot. Noi am acordat asa de la 01 ianuarie 2008. Iar acum nu stiu cum mai e in legislatie. S-a modificat statutul personalului didactic de atatea ori ca nici nu mai stim cum sa procedam.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Lamuriri utica utica Am terminat studiile superioare in anul 2009 luna august.Sunt incadrata la o scoala generala pe post de administrator patrimoniu grad I Am fost trecuta de pe ... (vezi toată discuția)
Diminuare indemnizatie de conducere Negru Rodica Negru Rodica Buna ziua, De cateva zile , administratorii financiari din invatamant se confrunta cu o problema : diminuarea indemnizatiei de conducere.La recomandarea ... (vezi toată discuția)
Grila de salarizare in invatamant conf legii 221/2008 steluta bz steluta bz Am doua nelamuriri: 1) Incepand cu noiembrie 2009 (de cand am inceput aplicarea L221/2008), se mai acorda marirea de 1/25 fata de transa anterioara de ... (vezi toată discuția)