avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lamuriri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lamuriri

Am terminat studiile superioare in anul 2009 luna august.Sunt incadrata la o scoala generala pe post de administrator patrimoniu grad I Am fost trecuta de pe studii medii pe studii superioare la 1 septembrie 2009, conform Ordonantei 15/2008, aplicandu-mi un procent de 20 % la salariul de incadrare.In 2010 in luna aprilie am cerut evaluarea salariului de incadrare ( EVALUARE PE ANUL 2009) la care mi s-a dat calificativ F.B si nu mi s-a facut marire de salariu. Am mai primit un calificativ in septembrie 2010 tot F.B dar fara sa mi se aplice vreo marire de salariu nici atunci. Am cerut pe 11 02.2011 alta evaluare la salariu de incadrare,deoarece in prezent se aplica grilele de salarizare din Ordinul pentru aplicarea prevederilor art.1 alin.(1) lit.a si c, anexa nr.3 (octombrie -decembrie) 2008 din Ordonanta 15 /2008 in care salariile cadrelor didactice auxiliare sunt prevazute intre limite minim - maxim. Actualmente salariul meu de incadrare este conform ordonantei 15/2008 de - 1372 lei.Asa a fost de cand am trecut pe studii superioare si asa este si in prezent,fara nici o modificare.Eu as dori sa-mi spuneti care este temeiul legal care sa ma indreptateasca sa am si eu marire de salariu la maxim ca si la celelate scolii unde deja s-a aplicat marirea la trecerea salariului la maxim. Va mai precizez ca inainte de trecerea mea de pe studii medii pe studii superioare aveam incadrare tot pe administrator financiar patrimoniu grad I dar eram evaluata la maxim, iar acum sunt pe aceeasi treapta dar evaluata la minim asa reiese din marirea de 20% din septembrie 2009.doar atat.....................nimic mai mult.
Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
Toate cele bune. Victoria Utica

Alte discuții în legătură

Salarizare felicia2010 felicia2010 Lucrez in invatamant,sunt cadru didactic auxiliar- administrator financiar ( contabil sef ). In anul 2008 am terminat faculatatea si de la 01.09.2008 am fost ... (vezi toată discuția)
Promovare din studii medii in studii superioare nicco nicco Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie daca promovarea mea a fost corecta din studii medii in studii superioare dupa terminarea facultatii MFC specialiazrea ... (vezi toată discuția)
Diferente salarizare iuliana_rosca iuliana_rosca Buna ziua. Va rog sa/mi spuneti daca in aceeasi institutie bugetara pe acelasi grad de salarizare, la aceiasi functie pot exista diferente la salariile ... (vezi toată discuția)