Lucrez in invatamant,sunt cadru didactic auxiliar- administrator financiar ( contabil sef ). In anul 2008 am terminat faculatatea si de la 01.09.2008 am fost trecuta pe studii superioare,conf.Ord 15/2008 art.7 (2),adica la salariu avut pe studii medii mi sa aplicat o marire de 20 % salariu fiind pe studii superioare dar intre limita minima si maxima a postului.In anul 2009 conf .art 7 (1 ) pana la finele lunii mai sa facut evaluarea performanţelor profesionale individuale ale personalului pentru anul 2008.Evaluarea mea are calificativul FOARTE BINE-dar nu am fost trecuta la salariu maxim din grila.Intrebarea mea este : Pot in anul 2010 sa trec la salariu maxim din grila,daca anul acesta am vazut eroarea si pot sa imi iau diferenta de salariu din 2009..???
Aveti dreptul sa solicitati, dar depinde de director si CA, de fondul de salarii. Trebuie sa indepliniti toate conditiile pentru maxim, calificativul si studiile fiind doar o parte dintre ele.
Lamuriri
utica
Am terminat studiile superioare in anul 2009 luna august.Sunt incadrata la o scoala generala pe post de administrator patrimoniu grad I Am fost trecuta de pe ... (vezi toată discuția)