avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare

Lucrez in invatamant,sunt cadru didactic auxiliar- administrator financiar ( contabil sef ). In anul 2008 am terminat faculatatea si de la 01.09.2008 am fost trecuta pe studii superioare,conf.Ord 15/2008 art.7 (2),adica la salariu avut pe studii medii mi sa aplicat o marire de 20 % salariu fiind pe studii superioare dar intre limita minima si maxima a postului.In anul 2009 conf .art 7 (1 ) pana la finele lunii mai sa facut evaluarea performanţelor profesionale individuale ale personalului pentru anul 2008.Evaluarea mea are calificativul FOARTE BINE-dar nu am fost trecuta la salariu maxim din grila.Intrebarea mea este : Pot in anul 2010 sa trec la salariu maxim din grila,daca anul acesta am vazut eroarea si pot sa imi iau diferenta de salariu din 2009..???
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:17, 10 August 2010
Aveti dreptul sa solicitati, dar depinde de director si CA, de fondul de salarii. Trebuie sa indepliniti toate conditiile pentru maxim, calificativul si studiile fiind doar o parte dintre ele.
Ultima modificare: Marți, 10 August 2010
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri utica utica Am terminat studiile superioare in anul 2009 luna august.Sunt incadrata la o scoala generala pe post de administrator patrimoniu grad I Am fost trecuta de pe ... (vezi toată discuția)
Grila de salarizare in invatamant conf legii 221/2008 steluta bz steluta bz Am doua nelamuriri: 1) Incepand cu noiembrie 2009 (de cand am inceput aplicarea L221/2008), se mai acorda marirea de 1/25 fata de transa anterioara de ... (vezi toată discuția)
Aceeasi responsabilitate dar salariu de 1/2 logofatu logofatu Suntem cativa asistenti medicali angajati intr-un spital din Craiova care, de 3 ani de zile avem un salariu cu 20% mai mare dacat al unui debutant. Ex. cazul ... (vezi toată discuția)