Cziffra_virgil a scris:
Este necesar de stiut :
1.Daca terenul este in zona unde publicitatea si evidenta funciara s-a tinut inainte de 1990 prin cartile funciare sau prin registrele de inscriptiuni si transcriptiuni,
2.De catre cine a fost folosit , in fapt, terenul, pina in prezent si daca acesta este bine delimitat, ingradit fata de proprietatile invecinate.
1. nu stiu ce sa va spun la punctul acesta ... o evidenta la primarie trebuie sa fie , logic. e in oras terenul ...
2. Terenul respectiv are urmatoarele vecinatati :
N si S - strada , E - proprietate bunica ( actual matusa mea - are act de vanzare cumparare de la bunica) , V - o fasaie de teren care ramane neconcluzionata , apoi un vecin . Trebuie sa specific ca pe terenul respectiv a fost o casa construita pe terenul bunicii ( banuiesc ca la mica intelegere in urma cu 100 ani) a carui proprietar nu are mostenitori , casa respectivului este demolata. Singurele acte sunt ale noastre. In urma unei adrese la primarie mi s-a raspuns ca Primaria nu are alte acte din acesta cauza s-a incercat stergerea din registrul agricol . Din 1955 si pana 1994 bunica mea a platit impozit , Terenul este in oras intre doua proprietati . As mai mentiona ca testamentul specifica ca terenul este dat nominal si undeva spune ca "mai am si alti doi copii" . Banuiesc ca la vremea respectiva ( prin 1996)notarul a specificat pentru evitarea confuziilor ulterioare ( nu cunosc exact metodologia de atunci ) .
Nu inteleg de ce starea civila a emis un act de succesiune fara sa specifice suprafata si vecinii ?
VA multumesc anticipat .