avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... retragere plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

retragere plangere penala

Am fost reclamat pentru amenintare cu pistolul unor individ care imi cosea iarba pe terenul meu proprietate personala , unul a depus plangere iar ceilalti declaratii ca martor (patru). Eu am declarat ca intradevar am scos pistolul dar nu cu intentia de a folosi doar ca am vrut sa scot batista care se afla sub pistol si am reintrodus arma inapoi in buzunar. Eu nu am martori, Respectivul care a depus plangere mia spus la o intalnire pe care l-am avut cu el ca retrage plangerea daca ii dau 2500 ron aceasta convorbire am inregistrat cu un reportofon profesional si se aude perfect. Pot eu sa folosesc aceasta inregistrare sa demonstrez ca mi sa inscenat aceasta plangere?
Cel mai recent răspuns: amitza , utilizator 12:34, 21 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
puteti depune plangere pt santaj.
as lasa ca plangerea lor sa mearga mai departe. de ce sa cautati scuze in legatura cu pistolul, cand detineti legal arma, erati pe proprietatea dvs si ei coseau fara voia dvs de pe acesta proprietate?
multumesc pentru sfat, intreadevar detin arma legal nu lam folosit
cum pot afla numele celor care au depus plngere impotriva mea la politie, ca sa pot face si eu plangere impotriva lor dupa nume?
politia poate fi obligat sa mi prezinte plngerea la cerere?

Alte discuții în legătură

Furt prin escaladare alina_vi alina_vi Pot considera ca este vorba de infractiunea de furt calificat , atunci cand furtul este comis prin escaladare, daca hotul a patruns in domiciliu pe usa ramasa ... (vezi toată discuția)
Furt calificat alina_vi alina_vi Pot considera ca este vorba de infractiunea de furt calificat prin efractie in situatia in care infractorul a spart plafonul locuintei pentru a ajunge la bunul ... (vezi toată discuția)
Furt calificat prin violare de domiciliu mariapanaite mariapanaite Ce parere aveti, in noul cod penal, in cazul in care furtul calificat are loc in varianta [i]prin violare de domiciliu sau sediu profesional[/i], se va retine ... (vezi toată discuția)