RaDracones a scris:
2. Daca eu figurez pe lista cu o datorie care nu este reala, demonstrabil prin documente emise de Agentia Finantelor Publice, care este procedura prin care pot anula decizia de impunere fara sa stau la coada imensa care s-a format la CASJ?
Va multumesc.
administratia finantelor publice nu au competenta eliberarii unui certificat de atestare fiscala in ceea ce priveste contributia de asigurari de sanatate colectate de catre casele judetene.
elodia ghinescu a fost declarata decedata sau disparuta printr-o hotarare judecatoreasca? oricum, chiar si asa, conform codului de procedura fiscala, drepturile şi obligatiile din raportul juridic fiscal trec asupra succesorilor debitorului in conditiile dreptului comun.
din cate stiu eu, elodia ghinescu este avocat, deci profesii liberale si banuiesc ca si dvs. sunteti in aceeasi situatie, adica PFA sau I.I./IF.
pentru astfel de persoane, autoritatea ce colecteaza contributiile este casa de asigurari, nu adm. financiara publica.
va recomand sa cititi Legea 95/2006 si Ordinul 617/2007 si sa mergeti la biroul executari silite de la casa de asigurari pentru a lamuri problema.
mult succes!