am o nedumerire...:D in legatura cu indemnizatia de crestere a copilului...eu lucrez in cadrul armatei si sotia mea este insarcinata in luna a 4-a, am auzit pe cineva ca daca mi-as mai gasi un job part-time in aceste ultime 5 luni se ia si el in calculul indemnizatiei de crestere al copilului. este adevarat? daca platesc impozitul la venitul part-time?:(
Persoanele care, in ultimul an anterior datei nasterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit beneficiaza de concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, de pana la 3 ani.
Da, la stabilirea indemnizatiei pentru cresterea copilului se va lua in calcul si venitul de la jobul part-time. Dosarul pentru indemnizatie va cuprinde adeverintele cu veniturile realizate de de la ambii angajatori.
multumesc pentru raspunsuri:D aaa si despre ce incompatibilitati este vorba?se tine cont si de asa ceva? eu daca lucrez la armata(cadru militar) si imi gasesc job part time in constructii are vreo importanta atata timp cat ma incadrez in programul unitatii?
Ce sa fac
Caty.
Daca in 2015 noiembrie.mam angajat cu juma.de norma si in martie 2016 sa schimbat numele firmei si am semnat alt contract si eram ca si nou angajata iar in ... (vezi toată discuția)