avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... pierdut certificat inmatriculare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

pierdut certificat inmatriculare

am fost implicat intr-un accdident in care nu am fost vinovat ,iar
cei de la biroul de asigurari, pentru a-mi deschide dosar de daune,printre toate actele mi-ai cerut si certificatul de inmatriculare al autoturismului pe care l-am pierdut.am facut cerere pentru eliberarea unui nou certificat.
stiti cumva daca starea tehnica (ITP) figureaza in noul document eliberat,sau trebuie sa il obtin de la RAR-ul unde l-am obtinut?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:36, 19 Iunie 2010
Politia va trece in noul certificat( prin editare), data scadenta a urmatoarei ITP,verificand evidentele din baza de date nationala a RAR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Itp expirat intr-un accident rutier ioana_2009 ioana_2009 As dori sa stiu daca un autoturism ce are ITP-ul expirat din septembrie 2007 poate incheia o polita de asigurare RCA in 2008?? Mentionez ca acest autoturism a ... (vezi toată discuția)
Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu ... florinm. florinm. Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu autoturismul la un service auto cu stație ITP, în vederea efectuării inspecției tehnice ... (vezi toată discuția)
accident cu itp expirat dana7711 dana7711 Sambata intr un sens giratoriu eu cedand trecerea altu din spate poc in mine. Am incheiat o intelegere amiaila.Treaba e ca eu am ITP expirat. Azi am fost la ... (vezi toată discuția)