avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutati-ma va rog mult!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutati-ma va rog mult!

Buna seara,as avea si eu o problema si as vrea daca ma puteti ajuta cu raspunsuri la mai multe intrebari
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2010
ContSters154055, utilizator
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 09:44, 20 Iunie 2010
E simplu. :)
Daca va mai deranjeaza, apelati serviciul de urgenta 112.
Daca doreste sa-si vada copilul, o poata face in urma unei hot. judecatoresti de stabilire a programului, in acest sens.
Nu va lasati intimidata. :)
Depinde de dvs.cu privire la atitudinea pe care doriti sa o abordati.
1.Formulati actiune de incredintare a minorului,pe care trebuie sa o dovediti cu probatorii cu acte,interogatoriu,doi martori si cu ancheta sociala,urmand ca minorul sa va fie incredintat judecatoreste ,prin hotarare judecatoreasca.
2.Cu privire la lovire si la furtul telefonului daca va puteti dovedi sustinerile cu probe,cu acte,martori,alte probatorii acceptate de lege,formulati plangere penala pentru lovire si alte violente(solicitati si eliberarea unui certificat medico-legal in 2 luni de la savarsirea faptei),conform art 180 c.pen si pentru furt in conformitate cu disp.art.208 c.pen.
Daca mai vine si va deranjeaza,produce scandal apelati la sprijinul organelor abilitate,politie ,,jandarmerie
Procedati asa cum v-a fost recomandat mai sus si as mai aduga ca la actiunea de incredintare minor este necesar sa formulati si un al doilea capat de cerere cu privirea la stabilirea unei pensii de intretinere in favoarea minorului la venitul minim pe economie, iar daca dupa ramanerea definitiv si irevocabila a acesteia nu va plati pensia timp de 2 luni consecutiv, aveti posibilitatea sa formulati plangere impotriva avestuia pentru infractiunea de abandon de familie.;)
din punctul meu de vedere e furt intre rude art 210 c p in cel mai fericit caz insa tind sa cred ca e mai mult talharie.
pacat ca din cate inteleg eu inca il mai iubiti pe tatal copilului si nu prea vreti sa-i faceti rau dar ganditi-va ca va face rau atat dvs cat si copilului.
eu zic sa luati atitudine si sa luptati ptr copil.
oricum faceti plangere la politie si scotetiva si certificat medico legal amacar pentru lovire si alte violente macar sa-l speriati un pic daca nu vreti sa-i faceti mai mult rau.(si cred ca merita sa-l puneti la punct un pic)
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire marcica marcica In urma unei loviri soldata cu ingrijiri medicale de 9-10 zile poate fi fapta penala? Si ce despagubiri pot optine? (vezi toată discuția)
Drepturile mamei mihut cornelia mihut cornelia buna ziua.sunt mama unei fete de 20ani.traieste in concubinaj de 7 ani si au un baietel de 3 ani si jumatate.o trateaza foarte urat,a fost si batuta cu ceva ... (vezi toată discuția)
Divort iulia2000 iulia2000 Se poate cere in cadrul unui proces de divort sa cer examinare psihiatrica sau psihologica asotului.Acesta a avut si are o atitudine agresiva fata de mine in ... (vezi toată discuția)