avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Leasing
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Leasing

Buna ziua, am un contract de lesing cu RCI din anul 2007.
Anul trecut, din varii motive am intarziat cu plata ratelor si mi-a fost reziliat contractul. Am platit in noiembrie anul trecut suma care mi-a fost solicitata (5500 ron). De atunci si pana in luna mai am sunat cel putin o data pe luna si de fiecare data mi s-a spus ca am plus pe contract, sa stau linistit. La jumatatea lunii mai, tot dupa un telefon dat de mine aflu ca pentru activarea contractului trebuie sa mai platesc 3760 ron, si sa fac din nou inspectia de risc. Asta ar fi cum ar fi, cu toate ca nu inteleg de ce nu mi-au activat contractul in noiembrie. Ce mi se pare mai aiurea este ca dupa ce am platit si suma asta, am facut inspectia si asa mai departe, luna aceasta am primit facturile,dupa cum urmeaza: factura casco, o factura de aproape 400 ron- daune interese si , surpriza , o factura pe care alaturi de rata este trecuta o suma de 561 ron "penalizari pana la 2010-6-8". Acum incerc de o saptaman sa primesc un raspuns de la ei de ce trebuie sa platesc eu faptul ca ei nu si-au facut datoria, si sunt evitat efectiv. Azi am sunat si mi s-a spus sa revin dupa 10 minute pentru a vorbi cu persoana care se ocupa de dosarul meu. Dupa 10 minute am sunat si desi am auzit "centralista" spunandu-i pe nume ca este cautata de mine, a revenit sa-mi spuna ca nu este disponibila si ma suna ea cand va putea. Asta depu ce atunci cand am primit facturile si am sunat imediat mi s-a promis un raspuns pana cel tarziu a doua zi la amiaza. Unde dumnezeu ma pot adresa, pentru ca asta este bataie de joc, dupa parerea mea.
mda,,B-),,,,,asa e cu hoti astia....eu as incerca la OPC,dar nici acolo nu e mare branza,,,,,,,daca eu as fi in sit asta,,,,,,as intra cu masina intr-un copac,asa macar distrug masina in proportie de 50%,,,,,,,,si asa am scapat si de contract si de datorii,,,,,,SI CASCO plateste ,,,,,,,deci m-as face cu toti banii=D>=D>=D>:D
asa este e bataie de joc.. daca sunteti nemultumit, va puteti adresa la OPC
hunul a scris:

mda,,B-),,,,,asa e cu hoti astia....eu as incerca la OPC,dar nici acolo nu e mare branza,,,,,,,daca eu as fi in sit asta,,,,,,as intra cu masina intr-un copac,asa macar distrug masina in proportie de 50%,,,,,,,,si asa am scapat si de contract si de datorii,,,,,,SI CASCO plateste ,,,,,,,deci m-as face cu toti banii=D>=D>=D>:D

nu are cum.. pentru ca CASCO e in favoarea firmei de leasing

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompetenta s-au... (contract leasing) g.draghici44 g.draghici44 am luat o dacie in leasing...i-am anuntat sa nu-mi mai emita facturi si sa declanseze procedura de reziliere, intrucat eu cu sotia inainte castigam aproape ... (vezi toată discuția)
Penalitati factura rci leasing dorugheorghe dorugheorghe Buna ziua! Platesc de cateva luni (cam de 3 luni) penalitati la facturile de leasing. Am cerut explicatii si de fiecare data mi s-a spus ca sunt din cauza ... (vezi toată discuția)
Eternul leasing... dinnou dinnou Va rog sa ma ajutati un pic pentru ca deja nu mai stiu ce sa fac. Am un contract de leasign la RCI Leasing pentru un Renault (camion - duba). Nu am primit ... (vezi toată discuția)