avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare firma

buna ziua!am si eu o rugaminte cine m-ar putea ajuta cu o problema am o firma de comert pe care as vrea sa o inchid dar nu stiu cum sa procedez deoarece am datorii la stat si nici actele nu le-am depus pe anul acesta pt ca nu am contabila .ce pasi ar trebui sa urmez ptr a o inchidesau sa declar falimentul mentionez ca plec la sfarsitul saptamanii din tara pt 3 ani.pot lasa sotul sa se ocupe de lichidare fara mine el fiind coadministrator cu 50%multumesc pt raspuns!
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 21:24, 22 Iunie 2010
Introduceti o cerere de intrare in procedura insolventei, toata procedura inclusiv actele necesare le regasiti in Legea nr.85/2006.
Puteti pleca linistita din tara daca imputerniciti pe sotul dv. sau un avocat sa se ocupe de acesta problema.
Puteti pleca linistita din tara daca imputerniciti pe sotul dv. sau un avocat sa se ocupe de acesta problema.

In vederea radierii societatii pe legea 31 privind societatile comerciale sau pe legea 85/2006 privind procedura insolventei puteti intradevar sa imputerniciti un avocat care la randul lui sa imputerniceasca un lichidator .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate de plata a datoriilor mihaela daniela mihaela daniela buna seara!am si eu o rugaminte cine m-ar putea ajuta cu o problema am o firma de comert pe care as vrea sa o inchid dar nu stiu cum sa procedez deoarece am ... (vezi toată discuția)
Deosebirea dintre faliment si lichidare apeiron2 apeiron2 Va rog mult de tot sa ma lamuriti care este diferenta intre faliment , lichidare in baza legii 31 si insolventa in baza legii 85. Multumiri. (vezi toată discuția)
Solutie pentru o creanta prescrisa andreya1202 andreya1202 Buna ziua, exista urmatoarea situatie intre 2 societati, unde sa incheiat un contract de presari servicii paza: 1.garantia de buna executie, conform ... (vezi toată discuția)