Poate imi raspundeti si mie,va rog,la aceasta pusa si repusa intrebare,SRL sau iF,II. Dar sa personalizam un pic. Vreau sa deschid un barulet,cu 2-3 mese de biliard si un mini bar,intr-un orasel. Cred ca ma incadrez in CAEN cu acest business,daca vreau sa fac II?! Dupa cum vedeti nu vreau o afacere mare.Afacerea vreau sa o monitorizez din Buc.Ies mai ieftin cu contract de colab,decat contrc de munca? Impozitarea va fi pe profit in oricare dintre situatii? In cazul in care vreau sa deduc niste cheltuieli, de exemplu,mesele de biliard si ce alte cheltuieli mai fac pt infiintare sau eventual mai cumpar o plasma,o masinica,la care dintre aceste forme pot apela? Pot inregistra firma in Bucuresti si eventual in acel orasel sa fie punctul de lucru,astfel incat sa ma pot scoate cu benzina? Contabilul meu,unde va trebui sa depuna actele,in Buc sau in acel orasel?Cu cat am mai multe cheltuieli,cu atat profitul va fi mai mic si impozitul de asemenea,nu?Care dintre forme este mai putin costisitoare atat pt infiintare cat si pt lichidare? Pot renunta oricand la o forma si sa fac alta( renunt la IF si fac SRL si invers)? Daca am o cifra de afaceri pana in 35000 E /an,pot opta ca firma neplatit de TVA. Conteaza ca am pana-n 30 de ani,ma scuteste cineva de niste impozite sau CAS-uri? Cat voi plati impozitul forfetar,e in functie de forma juridica, ca de la 1 iuliu 2010, am auzit ca se nasoleste treaba Va multumesc!