avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sanctiuni
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sanctiuni

Am o nelamurire privind:
- sanctiunea neconstituirii asociatiei de proprietari in termenul prevazut de lege (act normativ care sa prevada)
- sanctiunea aplicata presedintelui asociatiei sau asociatiei insesi daca nu da raspuns in termenul de 5 zile la contestatia privind cota de intretinere
Mentionez ca nu am gasit nici un act normativ care sa cuprinda aceste sanctiuni.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:06, 12 Iunie 2007
la prima ar putea fi faptul ca furnizorii de utilitati refuza sa incheie contract cu o persoana fizica pentru consumul comun....., a doua? eventual obligarea la un raspuns prin instanta......daca legea nu prevede expres nimic...:(
Distrigaz a decuplat de la gaze o scara de bloc, la indicatia adminului care nu avea atestat. A gresit Distrigaz?
la primele intrebari va pot spune ca nu exista alte sanctiuni decat plaTA TAXEI DE TIMBRU.
la ultima observatie va pot spune ca administratorul nu poate lua o asemenea decizie, decizia apartine Presedintelui de asociatie si comitetului executiv.#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Separație gaze la bloc. bună ziua. Victor__B Victor__B Bună ziua. Ma poate lamuri cineva în următoarea speța? Locuiesc la bloc și am gaze în sistem pausal. Pe casa scării este trasa coloana de separație. ... (vezi toată discuția)
Legalitatea taierii tevii de gaze ContSters61266 ContSters61266 precum am expus acum ceva timp, noul presedinte al asociatiei a impus in comitetul executiv ca, in urma contorizarii separate la gaze a majoritatii ... (vezi toată discuția)
Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)