avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ingradirea intr-o curte comuna unde toti locatari au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ingradirea intr-o curte comuna unde toti locatari au imprejmuiri fara aprobare

proprietar intr-o curte comuna am ramas singurul care nu am facut imprejmuire,iar ceilalti vecini ingraditi fiind abuzeaza de spatiul care ar fi chiar in fata usii si a gemului meu prin depozitarea gunoaielor etc.,mentionez ca am facut o plangere la primarie care le-a trimis o instintare prin care neavand autorizatii l-i sa impus sa strice gardurile.eu unde si ce ar trebui sa-mi cer dreptul la ingradire daca se poate?
Cel mai recent răspuns: adanis , utilizator 18:06, 24 Iunie 2010
in instanta... actiune in granituire
gresit. Nu este o actiune in granituire......avem o curte comuna. Este o actiune in obliagatia de a face atata timp cat dreptul de proprietate este comun.
care ar fi procedurile prin care se poate face ingradire fiind curte comuna ,prin fata casei mele nu este prevazut cu servitute ,dar de fapt spatiul comun are acest rol din cauza imprejmuiri abuzive a celuilalt vecin care are gard comun cu cel ce are servitute pe trotuarul din fata usi mele ,avand fiiecare o anumita cota prin care platim cum se poate daca se poate face o imprejmuire
se poate ingradi suprfata pe care se platesc taxe separat de cota indiviza?
#-o#-o#-o#-o#-o#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate face ingradire in curte comuna danielcj danielcj cum se poate face legal o ingradire intr-o curte comuna unde daca s-ar face nu s-ar face imprejmuiri la caile de acces a spatiilor comune ,ce ar trebui facut ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere iosifgeorge iosifgeorge Matusa mea a cumparat o casă de la un dezvoltator imobiliar, iar proprietatea contine si un drum cu acces la sosea ptr care exista servitute in actele ... (vezi toată discuția)
Teren cota-indiviza ingradit de catre dezvoltator inainte de vanzare dcatenv dcatenv Poate cineva sa atraga atentia si sa dea in judecata un locatar in cazul in care are ingradita o parte de cota indiviza? Si locatarul sa fie fortat sa isi ... (vezi toată discuția)