Buna ziua,
am fost amendat de catre fisc pt nedepunerea la timp cu o intirziere de 3 zile a declaratiei privind achizitiile intracomunitare. nu gasesc nicaieri care ar fi acest ultim termen si va rog daca cineva ma poate ajuta sa mi-l comunice. Procesul verbal nu ma lamureste cu privire la acest lucru.
amenda e in conformitate cu ce scrie in lege.
3. Nedepunerea la termenele prevăzute de lege a declaraţiilor recapitulative privind livrările si achizitiile intracomunitare reglementate la titlul VI din Legea nr. 571/2003 - Codul Fiscal sau depunerea de astfel de declaraţii cu sume incorecte ori incomplete.
Amenda:
- 2% din suma totală a achiziţiilor/livrărilor intracomunitare de bunuri nedeclarate sau, după caz, din diferenţele nedeclarate rezultate ca urmare a declaraţiilor incorecte ori incomplete. Aceasta a menda se reduce cu 50% în situaţia în care persoana impozabilă corectează declaraţia recapitulativă până la termenul legal de depunere a următoarei declaraţii recapitulative.
D390 vies
NeliDede
Buna ziua.Am o problema: O societate din Bulgaria a facturat la firma unde lucrez, cheltuieli de transport 200 euro , aceasta valoare (ex: 200 euro*4.2=840 ... (vezi toată discuția)
Nedepunere decl.394
CHANEL
[i]Am omis depunerea declaratiei 394 la 25 iulie 2009 .
Am inteles ca daca au trecut 15 zile de la termen si nu am primit o notificare de la finante ,plus ... (vezi toată discuția)