ASTEPT O DECIZIE DE LA CEDO DE 5 ANI DE ZILE SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS INCA . STIE CINEVA CIT MAI DUREAZA PINA VINE RASPUNSUL? MAI AM UN PIC SI EPUIZEZ TOATE CAILE DE ATAC DIN ROMANIA
VA MULTUMESC ANTICIPAT
Plngerea la CEDO cand ati facut-o? ... inainte sau dupa epuizarea tuturor cailor interne de atacare a hotararii primei instante?
Pentru a vedea stagiul cererii dvs, puteti adresa o scrisoare pe adresa :
Monsieur le Greffier de la
Cour européenne des Droits de l’Homme
Conseil de l’Europe
F-67075 Strasbourg Cedex.
AM CASTIGAT LA JUDECATORIA BARLAD , TRIBUNALUL VASLUI SI AM PIERDUT LA CURTEA DE APEL IASI , AM CERUT REVIZUIREA HOTARIREI DE LA CURTEA DE APEL PE CARE AM PIERDUT-O SI DUPA ACEEA AM FOST LA CEDO BUCURESTI . TOATA CORESPONDENTA DINTRE CEDO SI MINE A FOST UNA DIRECTA . DAR DE CITIVA ANI NU AM MAI PRIMIT NICI O VESTE FAC BINE SA TRIMIT O SCRISOARE SAU O GRESEALA?
AVOCATUL DE LA CEDO BUCURESTI SPUNE CA NU E BINE ( ACUM AV NU MAI LUCREAZA ACOLO ) MULTUMESC PT ADRESA SI MAI ASTEPT O PARERE:
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Informatii cedo
lorant1970
Buna ziua
Doresc sa aflu daca exista vreo varianta rapida de informare la cedo, referitor un dosar depus acum 5 ani
Ma gandesc in primul rand la un mediu ... (vezi toată discuția)