avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... C.E.D.O
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

C.E.D.O

ASTEPT O DECIZIE DE LA CEDO DE 5 ANI DE ZILE SI NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS INCA . STIE CINEVA CIT MAI DUREAZA PINA VINE RASPUNSUL? MAI AM UN PIC SI EPUIZEZ TOATE CAILE DE ATAC DIN ROMANIA
VA MULTUMESC ANTICIPAT
Ultima modificare: Joi, 24 Iunie 2010
iovu catalin, utilizator
Cel mai recent răspuns: iovu catalin , utilizator 08:28, 25 Iunie 2010
Plngerea la CEDO cand ati facut-o? ... inainte sau dupa epuizarea tuturor cailor interne de atacare a hotararii primei instante?

Pentru a vedea stagiul cererii dvs, puteti adresa o scrisoare pe adresa :
Monsieur le Greffier de la
Cour européenne des Droits de l’Homme
Conseil de l’Europe
F-67075 Strasbourg Cedex.
AM CASTIGAT LA JUDECATORIA BARLAD , TRIBUNALUL VASLUI SI AM PIERDUT LA CURTEA DE APEL IASI , AM CERUT REVIZUIREA HOTARIREI DE LA CURTEA DE APEL PE CARE AM PIERDUT-O SI DUPA ACEEA AM FOST LA CEDO BUCURESTI . TOATA CORESPONDENTA DINTRE CEDO SI MINE A FOST UNA DIRECTA . DAR DE CITIVA ANI NU AM MAI PRIMIT NICI O VESTE FAC BINE SA TRIMIT O SCRISOARE SAU O GRESEALA?
AVOCATUL DE LA CEDO BUCURESTI SPUNE CA NU E BINE ( ACUM AV NU MAI LUCREAZA ACOLO ) MULTUMESC PT ADRESA SI MAI ASTEPT O PARERE:
~ Conținut șters la cerere ~
:offtopic: Interventie moderator
@ iovu catalin

Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Va rog sa ma scuzati , eu nu ma prea pricep cu calculatorul: dar din 2002 si pina in 2 010 am ajuns cu nervii intinsi la maxim

Va multumesc pentru intelegere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo Ladybug24 Ladybug24 care este adresa de e-mail a CEDO? (vezi toată discuția)
Informatii cedo lorant1970 lorant1970 Buna ziua Doresc sa aflu daca exista vreo varianta rapida de informare la cedo, referitor un dosar depus acum 5 ani Ma gandesc in primul rand la un mediu ... (vezi toată discuția)
Cedo - asteptare deciziei piemu piemu avind in vedere ca, plingerea pe care am facut-o la CEDO (prin avocatul meu) se afla de foarte multa vreme pe rol ,( respectiv din mai 2008) iar in luna iulie ... (vezi toată discuția)