avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... sentinta favorabila, cum imi recuperez banii?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

sentinta favorabila, cum imi recuperez banii?

IN CALITATE DE PARTE VATAMATA,IN URMA UNEI SENTINTE FAVORABILE A UNEI INSTANTE (INTR-UN PROCES IN CARE AM FOST FRAUDAT DE O SUMA CONSIDERABILA PRIN INTERNETBANKING )_,CE TREBUIE SA FAC PT. A INTRA IN POSESIA BANILOR ?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:47, 24 Iunie 2010
Daca este irevocabila, mergeti la un executor sa o puna in aplicare.
SENTINTA E DIN 26 MAI 2010, CU DREPT DE APEL. AVAND IN VEDERE CA NU EU AM DEPUS APEL(DUPA O SENTINTA FAVORABILA,INSA NU INDEAJUNS),POT CERE O REACTUALIZARE A VALORII PREJUDICIULUI? DACA RASPUNSUL ESTE POZITIV,TINAND CONT DE FAPTUL CA PROCESUL ARE LOC IN ALTA LOCALITATE(DECAT CEA IN CARE DOMICILIEZ),CUM AS PUTEA ACTIONA,FARA SA MA DEPLASEZ ACOLO ?
Ultima modificare: Joi, 5 August 2010
dan66, utilizator
Verificati la arhiva daca s-a facut apel.
DAca s-a facut nu puteti recupera sumele decat dupa
ce hotararea va ramane definitiva si se vor judeca
toate caile de atac.
Daca nu s-a facut apel, legalizati si investiti cu formula executorie
sentinta si mergeti la un executor judecatoresc pentru ca
acesta sa inceapa executarea si sa recupereze sumele de bani.
Sentinta dvs.poate fi atacata cu apel si apoi urmeaza posibilitatea atacarii cu recurs.Verificati daca s-a declarat apel sau nu. Daca nu, puteti proceda la legalizarea si investirea acesteia cu formula executorie si apoi la executarea silita, prin intermediul unui executor judecatoresc.
Concluzie:-puteti legaliza si investi hotararea cu formula executorie dupa ce hotararea ramane definitiva ( in penal hotararile raman definitive si nu irevocabile ca cele civile).;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire formula executorie ioanandrei ioanandrei Intr-un proces comercial care s-a judecat in fond ( TRIBUNAL) si in apel (CURTE DE APEL ) s-au dat sentinte favorabile mie ,iar aceste sentinte contin ... (vezi toată discuția)
Care instanta investeste cu formula executorie ? calin_andrei calin_andrei Daca Tribunalul acorda cheltuieli de judecata printr-o hotarare, iar Curtea de Apel respinge apelul si mai acorda alte cheltuieli de judecata. Unde se merge si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)