IN CALITATE DE PARTE VATAMATA,IN URMA UNEI SENTINTE FAVORABILE A UNEI INSTANTE (INTR-UN PROCES IN CARE AM FOST FRAUDAT DE O SUMA CONSIDERABILA PRIN INTERNETBANKING )_,CE TREBUIE SA FAC PT. A INTRA IN POSESIA BANILOR ?
SENTINTA E DIN 26 MAI 2010, CU DREPT DE APEL. AVAND IN VEDERE CA NU EU AM DEPUS APEL(DUPA O SENTINTA FAVORABILA,INSA NU INDEAJUNS),POT CERE O REACTUALIZARE A VALORII PREJUDICIULUI? DACA RASPUNSUL ESTE POZITIV,TINAND CONT DE FAPTUL CA PROCESUL ARE LOC IN ALTA LOCALITATE(DECAT CEA IN CARE DOMICILIEZ),CUM AS PUTEA ACTIONA,FARA SA MA DEPLASEZ ACOLO ?
Verificati la arhiva daca s-a facut apel.
DAca s-a facut nu puteti recupera sumele decat dupa
ce hotararea va ramane definitiva si se vor judeca
toate caile de atac.
Daca nu s-a facut apel, legalizati si investiti cu formula executorie
sentinta si mergeti la un executor judecatoresc pentru ca
acesta sa inceapa executarea si sa recupereze sumele de bani.
Sentinta dvs.poate fi atacata cu apel si apoi urmeaza posibilitatea atacarii cu recurs.Verificati daca s-a declarat apel sau nu. Daca nu, puteti proceda la legalizarea si investirea acesteia cu formula executorie si apoi la executarea silita, prin intermediul unui executor judecatoresc.
Concluzie:-puteti legaliza si investi hotararea cu formula executorie dupa ce hotararea ramane definitiva ( in penal hotararile raman definitive si nu irevocabile ca cele civile).;)