avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SEMNATURA FALSA- A SEM,NAT IN LOCUL MEU .. SI AM FOST ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SEMNATURA FALSA- A SEM,NAT IN LOCUL MEU .. SI AM FOST FURAT CU AJUTORUL POSTARULUI. Ajutor !

Sunt o persoana cu handicap grav gr.1. Cu mine in curte sata si sorin un var al meu. Care imi lua buletinul si imi lua indemnizatia de persoana cu handicap ! Postarul dadea indemnizatia de handicap a mea. Sorin semna in locul meu,, si cu numele meu. Eu nu stiu carte! timp de 2 ani mi sa furat indemnizatia. POSTARUL ARE VINA LUI CACI NU TRBUIA S O DEA. Nu am dat niciodata procura nimanui. Po cere postei romane despaguiri ? sau postarului ? sau celui ce semna in locul si cu numele meu ?
2 ani de zile m-au furat - vai capul meu.. zicea ca ma ingrijeste- si mincam orez fiert cu ulei. - 2 ani an trait ca un sclav.
Vreau sa-mi dea toti banii inapoi. CE VA ZICE LEGEA ? CIVILA SI PENALA..
Puteti comenta ?
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 23:02, 24 Iunie 2010
nu va suparati, dvs nu ati sesizat timp de 2 ani ca varul v-a luat ajutorul de handicap?
de ce nu ati luat masuri dupa prima luna?
In cazul in care puteti dovedi cele afirmate,puteti dformula plangere penala impotriva postasului si a varului dvs,pentru fals si inselaciune.
Luati langa dvs sa va ajute o persoana in care aveti incredere sau solicitati pe cale legala unui curator.
plangerea penala se face in timp de 2 luni de cand ati luat cunostinta,dar totusi faceti,dati-i in jud pe civil dar sa nu treaca 3ani ,luati pe cineva de incredere langa dvs si s-ar putea sa aveti nevoie si de tutore -asta in functie de boala dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal ? la ce fapta se incadreaza ? se face inchisoare ? dorudoru dorudoru Ce se poate intimpla unui factor postar, care a dat pensia altei persoane in afara titularului. ( Unui var al titularului ) A dat pensia fara a vea procura si ... (vezi toată discuția)
falsul de semnatura -se poate numii asa? fals sub semnatura privata? dorudoru dorudoru Am un frate care este bonlav,,INTIRZIERE MINTALA grava,, are asistent personal ( Angajata si cu salariu de la primarie o femeie (sotia unui var . Varul ... (vezi toată discuția)
Cerem sfatul unui avocat penalist ? doderosandro doderosandro O persoana cu handicap sever ( retard mental ) care dupa moartea parintilor a fost luata din Bucuresti unde avea un apartament mostenit. A fost dusa in ... (vezi toată discuția)