avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Desfiintare PFA,implicatii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Desfiintare PFA,implicatii

Mi-am infiintat un PFA in data de 16/04/2009 avand speranta de a desfasura o activitate tehnica intr-o unitate medicala.,la indemnul conducerii acesteia.
Unitatea nedicala nu a primit autorizare de functionare nici astazi,iar eu nu am putut realiza nici un contract in alta parte ,neputand fructifica cu nimic acest PFA.Avand in vedere siyuatia actuala, doresc sa-l desfiintez,dar nu am nici oidee despre cum trebuie sa procedez.Va rog sa ma ajutati, si poate imi spuneti ceva si despre implicatiile financiare.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 08:27, 25 Iunie 2010
radierea PFA se face direct la Registrul comertului pe baza unei declaratii/cereri cu achitarea unei taxe de cca.50 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare af CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Spuneti-mi si mie va rog ce demersuri trebuiesc facute pentru desfiintarea unui AF?? Pe ce site gasesc disponibila informatia privitoare la documentatia ce ... (vezi toată discuția)
In cat timp pot infiinta alt pfa dupa ce-l radiez pe cel actual Rabbit Rabbit Buna seara, Ma confrunt cu o situatie putin ciudata... Am un PFA infiintat acum un an si platesc impozit in sistem real. Am realizat ceva venituri in perioada ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individula krisztina krisztina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie ce este o intreprindere individuala? Unde ma pot informa despre aceasta forma de societate? Care este legislatia care ... (vezi toată discuția)