ART. 13 din Instructiuni din 14 martie 2006 privind utilizarea si modul de completare a certificatelor de concediu medical :
Initial/In continuare: se va indica de catre medicul care elibereaza certificatul de concediu medical daca acesta este "Initial" sau "In continuare", bifandu-se cu "X" casuta corespunzatoare, dupa caz. Prin certificat de concediu medical initial se intelege orice certificat de concediu medical care nu prelungeste un concediu medical anterior sau orice certificat de concediu medical care prelungeste un concediu medical anterior neintrerupt pentru afectiuni diferite. Prin certificat de concediu medical in continuare se intelege orice certificat care prelungeste un concediu medical anterior neintrerupt pentru aceeasi afectiune.
La concediile medicale in continuare se mentine aceeasi baza de calcul.
Concret: verificati daca este bifa pusa pe concediu in continuare si daca este acelasi cod de diagnostic- numai in aceste situatii se pastreaza media initiala zilnica de CM
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Ajutor concediu medical
rodia
Am urmatoarea situatie:
In luna febr.2010 am avut un c.medical cu cod indemnizatie 06(urgenta chirurgicala).
In luna martie am 2 concedii medicale pt.acelasi ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale
Agnes25
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire in legatura cu concediul medical. Am fost diagnosticata cu o forma de cancer limfatic si fac chimioterapie, o sedinta la doua ... (vezi toată discuția)