avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... sfat legat de concursul organizat de Curtea de Apel
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

sfat legat de concursul organizat de Curtea de Apel

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.
Eu am sustinut un concurs pentru ocuparea unui post de grefier organizat de Curtea de Apel Iasi. Posturile scoase la concurs erau: 1 post perioada nedeterminata Tribunal Iasi, 5 posturi perioada nedeterminata Judecatoria Iasi si 3 posturi perioada determinata Judecatoria Vaslui. Posturile de la Vaslui au fost declarate vacante deoarece 3 mamici au plecat in concediu de maternitate.
Eu am candidat pentru Judecatoria Iasi, dar pentru ca imi voi schimba domiciliul am depus o cerere de modificare a optiunii referitoare la instanta la care am canditat, optand de aceasta data pentru Judecatoria Vaslui. Aceasta cerere am depus-o in perioada de depunere a contestatiilor, deci dupa afisarea primelor rezultate, si in contextul in care am observat ca eu am promovat examenul si nici un candidat din Vaslui nu a obtinut nota de trecere. Cererea a fost scrisa si am depus-o la registratura, de unde am primit nr de inregistrare si mi s-a comunicat un termen de solutionare de 48 de ore.
Problema mea e urmatoarea: am sunat la biroul personal, asa cum mi-au indicat cei de la registratura, dupa cele 48 de ore, si mi s-a spus ca raspunsul este negativ pentru ca titularii de post s-au intors. A doua zi am suntat din nou, fara a ma recomanda, si am intrebat daca posturile de la Vaslui sunt inca vacante si daca se organizeaza un alt concurs. Atunci mi s-a spus ca sunt vacante, si ca inca nu stiu daca se organizeaza un alt concurs, apoi..si-a adus aminte de mine si m-a intrebat daca eu sunt pers care a depus cererea.Imediat si-a schimbat atitudinea si mi-a repetat ca posturile nu mai sunt vacante.
Confuzia a continuat..pentru ca am mers personal sa intreb care e raspunsul la cererea mea, si aici am primit de la aceeasi persoana, un alt raspuns..si anume sa astept 30 de zile ca imi va raspunde in scris.
Ce credeti? cum as putea verifica daca cele comunicate sunt adevarate sau nu? Daca intreb la Jud Vaslui sunt redirectionata catre Curtea de Apel. Si aici sunt sigura ca ma mint...Cu cine ar trebui sa vorbesc in contextul in care persoana de la personal ma minte in fata, tipa la mine, vadit deranjata de aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Concurs ocupare post Haimi Haimi Dupa aplicarea noilor grile de salarizare de la 1 august 2016 in sanatate, exista obligativitatea legala ca un farmacist sef de circuit inchis (spital) sa ... (vezi toată discuția)
Participare concurs aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Poate candida un pensionar la un concurs pentru un post pe durata nedeterminata? (vezi toată discuția)
Cumul de functii Nico leta Nico leta Buna ziua, Situatia se prezinta astfel: institutia publica organizeaza concurs pentru ocuparea unui post intreg, vacant, de executie, pe perioada ... (vezi toată discuția)