avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere viza colocatar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere viza colocatar

in anul 2008 am fost de acord sa-i fac mutatia in apartamentul meu, ginerelui. la ora actuala el nu mai locuieste aici si nu gasesc nici o modalitate de a radia aceasta viza. mi-i s-a spus sa vina el sa-si declare el alt domiciliu, lucru imposibil deoarece nu stiu unde este. va rog da-ti-mi o solutie.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:29, 26 Iunie 2010
Cine va spus ca trebuie sa vina el? Politia?
Ca propietar puteti da o declaratie notariala de retragere a acordului ca persoana respectiva sa mai locuiasca in apartamentul dvs. Aceasta declaratie o depuneti la sectia de politie din raza domiciliului cu mentiunea ca persoana nu mai locuieste la acea adresa de la data.... si solicitati un numar de inregistrare a declaratiei. In baza acestei declaratii si din momentul depunerii ei la Politie, persoana in cauza nu va mai fi considerata ca avand domiciliul la dvs in apartament.
Va recomand sa faceti 3 exemplare, unul la politie, unul la administratia financiara de care apartineti (sa nu va stresez cu eventuale amenzi sau comunicari ale persoanei respective) si pentru dvs.)
Acelasi subiect a fost discutat si aici: www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu mihai.gabriel74 mihai.gabriel74 dupa 12 ani de casatorie cu fata propietarului de casa acum sa gasit sa ne dea afara cu copiii cu tot ...se poate una ca asta? :(( (vezi toată discuția)
Luare in spatiu cu viza de flotant /anulare luare in spatiu lucianbenu lucianbenu as dori sa stiu cum pot sa anulez o luare in spatiu fara contract de inchiriere a unei rude care nu are drept de propietate asupra imobilului iar adoua ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contracte din chirie teren pe persoana fizica - impozit pe profit xyz10092010 xyz10092010 Buna seara, Am urmatorul caz; 2 propietari al unui teren intravilan in jud. Tulcea pe care isi desfasoara activitatea diverse persoane fizice autorizate si ... (vezi toată discuția)