avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... factura recalculata cu noul TVA?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

factura recalculata cu noul TVA?

Am comandat la un dealer autorizat un autoturism nou in data de 6.05.2010. Am primit o confirmare de comanda pe care este mentionat pretul final cu TVA. Tot atunci am achitat un avans. In data de 14.06.2010 am achitat diferenta pina la pretul final , dar am primit o factura pe care scrie tot avans la autoturism,.Autoturismul fiind achizitionat prin programul RABLA si termenul de livrare fiind de 70 de zile lucratoare, factura finala se va intocmi la livrarea acestuia, cand se va adauga si valoarea celor 3 vouchere. In cazul in care TVA se va mari cu 5% ,pretul final de pe factura intocmita atunci se va putea modifica, desi autoturismul a fost practic achitat integral din 14.06.2010?

Alte discuții în legătură

Factura se va recalcula cu noul tva ? jigan56 jigan56 Am comandat la un dealer autorizat un autoturism nou in data de 6.05.2010. Am primit o confirmare de comanda pe care este mentionat pretul final cu TVA. Tot ... (vezi toată discuția)
Factura de avans integral livrare autoturism . majorare tva iordantonio iordantonio La 20.03.2010 am comandat ca pers. fizica unui dealer auto, un autoturism pe care l-am[u] achitat integral[/u] tot atunci primind factura si bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Dealer auto solicita 24% tva mariuselectric mariuselectric Problema neplacuta cu care ma confrunt este ca am incheiat un contract de achizitie a unui auto ____ in data de 23.04.2010.Am achitat avansul plus cele 3 ... (vezi toată discuția)