avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... contract de colaborare cu pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

contract de colaborare cu pfa

buna ziua
as dori sa stiu daca un pfa(domeniul de activitate - comert cu haine)
poate face contract de colaborare cu o persoana fizica.
daca da, sa-mi explicati ce conditii trebuie indeplinite

multumesc
Cel mai recent răspuns: sabinna , utilizator 22:06, 26 Iunie 2010
nu, numai contract de munca:
- pe durata nedeterminata
-pe durata determinata
-cu timp partial
Cum va avantajeaza.
Revin, am crezut ca e vorba de un SRL.
Pentru pfa nu poate lucra o persoana fizica nici cu contract de munca, nici cu contract de colaborare.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa colaborez (eu ca firma) cu o persoana fizica neautorizata? ddurlescu ddurlescu Exista alte metode de colaborare cu o persoana fizica in afara de angajare? Se poate incheia un contract de colaborare prestari servicii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Care ar fi cea mai buna optiune (pfa, societate comerciala etc.) pentru a presta servicii pe internet? AdrianApan AdrianApan In primul rand buna tuturor si ma scuzati daca nu am \"nimerit\" categoria buna. Trec direct la subiect .... Sunt putin confuz in ceea ce priveste optiunea ... (vezi toată discuția)
Contract fotograf gabbi_lazar gabbi_lazar Buna ziua Avand in vedere volativitatea mediului in care ne aflam (d.p.v. al stabilitatii reglementarilor fiscale..), care credeti ca ar fi cea mai ... (vezi toată discuția)