avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

sint persoana cu handicap cu gradul accentuat si a-si vrea sa inscriu o masina adusa din bulgaria.Am inteles ca o pot inscrie fara sa plates taxa de prima inmatriculare.Eu am spondilita anchilopoetica stadiu 4,deci probleme mari de coloana si i-am adaptat un scaun ergonomic special la masina, va rog sa-mi spuneti daca se poate.Daca raspunsul este DA va rog sa-mi spuneti ce acte trebuiesc
Sunati la Servicul Inmatriculari Auto ce tine de Prefectura si ei va spun ce acte trebuie sa prezentati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara taxa pentru persoane cu handicap corsi corsi am o fetita cu handicap accentuat si vreau sa inmatriculez o masina pe numele ei fara taxa. Handicapul ei nu necesita nici un fel de modificare adusa masinii ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns cat mai urgent! multumesc anticipat alinadrapa alinadrapa Am o nelamurire mare si am nevoie cat de repede de raspuns concret! Vreau sa cumpar o masina care a fost inmatriculata pe persoana cu handicap. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare gabi4you gabi4you am un copil bolnav cu handicap este pensionat as putea sa inscriu o masina adusa din bulgaria fara sa platesc taxa (vezi toată discuția)