avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate sediul OTV
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

sediul OTV

la noul sediu OTV are loc un concert in cinstea eliberarii lui DAN DIACONESCU.ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:07, 14 Septembrie 2010
La o "comanda" = intelegere m-am gandit si eu...
Declaratiile tipului: "poate concurenta mi-a facut asta..." Ca si cum incerca sa "instige" otevistii la galceava... Si pe amatorii de otv ii cred capabili de orice!

N-am stiut ca exista un asemenea post pana n-am vazut o referire facuta de "carcotasi"... De curiozitate am urmarit vreo doua emisiuni - seara! Nu stiam daca sa rad sau sa plang! Am ales sa schimb canalul si sa-l "desetez"!
Am parte de "informatii" din partea pasionatilor de otv... Ce fel de om e cel care spune, foarte convins: "asa e, pentru ca a spus la otv"?! :stunned:
Fiecare post tv are maniera lui de "otv-izare". As extrapola intrebarea lui @trope_doi:

Ce fel de oameni sunt cei care argumenteaza cu "asa am auzit la televizor"?
Cine-i diaconescu, ce e ala otv ?
elga50 a scris:

Fiecare post tv are maniera lui de "otv-izare". As extrapola intrebarea lui @trope_doi:

Ce fel de oameni sunt cei care argumenteaza cu "asa am auzit la televizor"?



In functie de credibilitatea sursei, adica de vorbitor, aceia sunt oameni care vor sa fie bine documentati.
Deja auditoriul roman a ajuns in faza in care poate sa cearna intre demagogi si realisti, adica intre mincinosi si fabulisti (Munchauseni) pe de o parte, si realitatea palpabila si dureroasa a zilei.
Am foarte mari indoieli ca populatia a ajuns la aceasta performanta. Eu vad altceva. O spalare a creierelor. Auzi in gura lui tanti Marioara fix vorbele spuse de cutare politician sau comentator "O" tv, fara trecere prin filtrul propriei minti.
Sa nu-mi spuneti ca n-ati observat fenomenul!

Tanti Marioara, departe de a fi o femeie proasta, ci doar anesteziata de prea multe telenovele si de fumigenele electorale care se tin lant pe toata durata perioadei interelectorale, facand din sfarsitul unor alegeri un nou inceput pentru cele viitoare, tanti Marioara, vajnica soata a lui nea' Gigel, mare iubitor de mititei la gratar, bere si patriotism infocat, impreuna aceste doua personaje.multiplicate in sute si mii de exemplare in varii variante, consimtind la drama nationala si infruptandu-se copios din niste carnaciori udati cu o bericica rece, injura la guvern si presedinte, seara de seara alaturi de o prezumtiva majoritate a telepoporului, de cum mor ei de foame!

Politicienii di televizionistii nu sunt atat de vinovati pe cat suntem inclinati sa credem, ei nu fac decat sa dea poporului ce anume cere poporul. Daca ai ureche si simt de politician sau televizionist, auzi zumzetul, mai nou vuvuzela populara, si-i dai poporului ce-i al poporului. Ipocrizia si derizoriul.

Alte discuții în legătură

"televiziunea poporului" Talk Partners Talk Partners Azi a aparut pe Mediafax un articol prin care se anunta ca Dan Diaconescu, patronul \"Televiziunii poporului\" a fost convocat la DNA. Nu am mai citit mai ... (vezi toată discuția)
Tanto, iti strica 80.000 de lei? Ares-3 Ares-3 E titlul unui articol de pe Realitatea care mie in dimineata asta mi-a varsat ... (vezi toată discuția)
Avocati la...tv... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am auzit un coleg avocat la TV ca persoanele vor fi condamnate pentru o infractiunea abrogata...calomnia... Problema este ca acum multi neinitiati in drept ... (vezi toată discuția)