avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea recunostintei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea recunostintei

Banii primiti ca urmare a legii recunostintei vor fi si ei diminuati in urma ultimelor legi date de parlament?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:23, 28 Iunie 2010
De la data intrării în vigoare a legii se reduc cu 15% si indemnizaţiile prevăzute de Legea nr. 341/2004 Legea recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987, cu modificările şi completările ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de reintregire a salariilor lili olarescu lili olarescu indemnizaţiile pentru eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele ... (vezi toată discuția)
Valoarea indemnizatiei de revolutionar conform legii nr. 285/2010 jigan56 jigan56 am citit Normele metodologice de aplicare a Legii 285/2010, dar nu am gasit nici o referire la art. 10 , alin(1) din Legea 285/2010. Redau articolele in ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatiei de revolutionar bibiti bibiti cine poate sa imi raspunda si mie la intrebarea urmatoare esalonarea despre care este vorba la revolutionari in 2012 cind mai exact se dau (vezi toată discuția)