avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa de prima inmatriculare

Buna ziua,
Am cumparat si inmatriculat pt prima oara in RO o masina in 2008; am platit taxa de prima inmatriculare 4000 de lei; pot sa solicit acum, in 2010, returnarea sumei platite in 2008?; adica este vreun termen in care poti solicita recuperarea taxei de prima inmatriculare? Multumesc pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto maneas maneas buna seara!daca am platit taxa de poluare ptr a inscrie masina,o mai pot recupera cumva?si daca da,cum?va multumesc (vezi toată discuția)
Se poate recupera taxa auto de poluare? Nelica Nelica Am cumparat un autoturism din Germania, in noiembrie 2008 si am platit 4066 ron taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera sceasta taxa daca inaintez o ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare andr_georgi andr_georgi va rog sa-mi spuneti daca mai am ceva de facut in cazul in care in 2009 am cumparat din Germania o masina am platit taxa de prima inmatriculare de 3.000 lei. ... (vezi toată discuția)