Este tipul cu ..."violul" ( sex-voit l-a numit dumnealui intr-un topic deschis pe acest forum ) . #-o
In principal , banuiesc ca instanta a decis desfintarea ordonantei de scoatere de sub urmarire penala si restituirea cauzei catre parchet in vederea refacerii urmaririi penale .
Ptr a putea fi pusa in miscare actiunea penala , trebuie sa existe probe concludente care sa indice savarsirea faptei de care acesta este acuzat .
Dreptul dumnealui la justitie este garantat , desi in ceea ce priveste denuntul calomnios , puteti sta chiar linistita :) ( desi din cate imi amintesc , spunea ca mama fetei este fosta presedinte de instanta - probabil a mintit - voi anexa si acel subiect ) . Nu va avea castig de cauza din cate am observat eu in cele descrise atat de dvs cat si de dumnealui in acel topic .
Se impune sa va angajati un avocat , si cred ca ar trebui facut public cazul in presa centrala si locala , cu toate ca ptr fiica dvs minora ar avea un impact deosebit din pacate . Ramane la alegerea dvs .
Ar fi interesant sa il cititi si dvs .
Anexa :
www.avocatnet.ro/content/for...