avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nesimtire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nesimtire

buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat admnistrativa si SUP.in recurs,instanta a decis ca probele sunt lovite de nulitate absoluta si ca au fost preparate de organe neabilitate.acuma el ma vrea da pentru denunt calmonios,pe jandarmi pentru abuz in serviciu si vrea sa ceara si saune.se poate asa ceva?el nu a recunoscut fapta.ce se poate intampla mai departe?instanta a decis ca nvinuitul a fost pedepsit ilegal,cu amenda de la jandarmi si tot ilegal si cu amenda de la procuror.este vorba despre acest dunca vasile.un manipulator.cum poate fii pedepsit?
Cea mai buna aparare..este atacul!
Asadar, daca tot ati intrat in aceasta hora alegeti sa ii pregatiti un contra-atac "prietenosului"..faceti front comun cu doamna care are aceeasi problema ca si dvoastra, si puneti-l dvoastra in fata faptului implinit!
Nu asteptati sa isi duca el la bun sfarsit planul de a va da in judecata fara a avea nici o piedica din partea dvoastra!
Ca sa fiu un pic diabolica..ar merge sa ii faceti si un flagrant..daca tot e asa dragastos cu minore..
Dar TOATE astea sub atenta "supraveghere" si indrumare a unui avocat!
Succes!
bun sfat.inseamna ca procedez cum trebuie.multumita avocatilor mei.intr-adevar,cea mai buna aparare este atacul.eu unul va promit doamna,ca nu va cer nici un fel de dauna,si nici cu jandarmul nu am nimic.daca fica dmv. a fost de acord,trebuia sa rezolvam problema impreuna,nu prin instante.puteti sa va aliati cu cine vreti.eu nu sunt in orasul natal,deoarece stau cu flotant in orasul in care studiez.deci,nu are rost sa va piereti vremea.linistiti-va,asteptati sentinta si totul va fi bine.am fi putut rezolva totul intr noi.mai ales,ca nu am intretinut nici un fel de raport sexual.si sa stiti,ca uneori viata se reduce la cat de bine ne prefacem.puteati sa va prefaceti ca ma credeti atat pe mine cat si pe fiica dmv.succes.pacat de banii pierduti,timp si nervi.o seara frrumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol ContSters150709 ContSters150709 buna seara.am iesit cu o fata,dupa care am invitato la mine si am facut sex de comun acord,dupa care ea sa dus la politie si a facut plangere pentru ... (vezi toată discuția)
Condamnat pt. viol la 5 ani si 10 luni, pe baza unor minciuni vasile14 vasile14 Am un baiat de 19 ani care pe 6-XI-2014, a fost condamnat pentru viol in grup la 5 ani si 10 luni, de Judecatoria Roman. Impotriva sentintei s-a facut Apel. Pe ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de viol ?! bianchita bianchita Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El ... (vezi toată discuția)