avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nesimtire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nesimtire

buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat admnistrativa si SUP.in recurs,instanta a decis ca probele sunt lovite de nulitate absoluta si ca au fost preparate de organe neabilitate.acuma el ma vrea da pentru denunt calmonios,pe jandarmi pentru abuz in serviciu si vrea sa ceara si saune.se poate asa ceva?el nu a recunoscut fapta.ce se poate intampla mai departe?instanta a decis ca nvinuitul a fost pedepsit ilegal,cu amenda de la jandarmi si tot ilegal si cu amenda de la procuror.este vorba despre acest dunca vasile.un manipulator.cum poate fii pedepsit?
Nu imi place sa ma bag unde nu imi fierbe oala..insa am si eu doua intrebari (baiatul cu pricina oricum nu are scuze pentru "manipularile" repetate la care supune fetele care mor de dragul lui, conform spuselui lui..insa de fiecare data se alege cu "reclamatii"):

1.Daca erati mama baiatului cum ati fi vazut problema?
2.Daca fata dvoastra are educatie solida, coloana vertebrala, mediu familial propice unei dezvoltari frumoase ce facea in acel parc cu fusta ridicata? Daca era domnisoara in felul asta dorea ea sa isi piarda ceea ce o singura data are? Daca nu era domnisoara nu credeti ca aveti o parte din vina?

E dureros sa fii mama de fata si sa iti terfeleasca un fat-frumos ceea ce ai crescut dar si sa ii oferi copilului tau o educatie proasta e si mai dureros!
:sorry:
Stimata Doamna,

Formulati sesizari catre Consiliul Superior al Magistraturii,cu privire la o eventuala instrumentare partinitoare/interesata a cazului.
Va sfatuiesc sa luati legatura si cu mama celeilalte fete aflata in situatie similara si sa actionati impreuna impotriva acestei situatii.
Este posibil ca probele sa fi fost incorect recoltate,dar si in aceasta situatie trebuie sa raspunda cineva.

Dna Arama,
Din punct de vedere uman aveti dreptate,dar justitia se face pe probe,iar daca si acestea nu sunt corespunzatoare situatia este in favoarea persoanei presupus vinovate,deci dna.consultant s-a referit ca un jurist responsabil strict la probatorii si nu la alte considerente ,chiar daca acestea sunt umane.

Din punctul meu de vedere,care am fost din punct de vedere uman oripilat de comportamentul si de aroganta acelui user,trebuie ca partea vatamata si mama sa sa discute si cu celalata victima ,prin mama acesteia si cred ca avand in vedere si calitatea de jurist a mamei celeillalte parti vatamate ar putea primi un sprijin considerabil si eventual impreuna ar putea intreprinde ceva pentru a misca lucrurile
Aceasta persoana este totusi student la medicina si va dati seama,daca este vinovata,cum s-ar comporta cu viitorii potentiali pacienti
Oricum ,cred ca trebuie sesizat CSM-ul,eventuala chiar si Directia Generala de Informatii si Protectie Informativa a Politiei sub aspectul verificarii corectitudinii si legalitatii cercetarilor penale intreprinse.
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2010
Radu Gabrian, Mediator
mai lasati-ma oameni buni.numai acuzatii faceti.eu am cerut expertiza cavitatii bucale si probe adn.de ce nu le-au facut?daca nu sunt probe concrete,ce rost are sa vorbiti?
Ultima modificare: Luni, 28 Iunie 2010
ContSters150709, utilizator
din cate inteleg eu fata a facut sex cu el de buna voie nu sunt semne de viol....deci????daca ar prevedea codul penal pedepse pentru parinti d-voastra ati merita sa fiti incarcerata in regim penitenciar ca nu stiti sa va creseti copilul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si multi alti parinti neglijenti ca si d-voastra tare curios sunte ce relatii are la scoala fiica d-vostra cu profesorii...baiatul poate invoca ca nu are cunostiinte ca fata are 14 ani...ca daca face sex de la varsta asta inseamna ca pare destul de matura.....(si maturitatea este efectul sexului la varsta frageda ca nu mai sti in ziua de azi fetele cati ani au la prima vedere pe strada) DECI D-VOASTRA SUNTETI VINOVATA NR UNU NU FATA!!!SI NICI BAIATUL!!!si pot sa fac si pariu scuza-ti expresia ca este si adepta cluburilor de mica ;) pune mana si creste fata cum trebuie!
nu am nimic personal cu tine.vezi-ti de treaba ta.am doar legal cu tine.
va multumesc pentru raspunsuri.am sa tin cont de fiecare sfat.am sa mentionez ca a studiat manipulare si ca se pricepe.totusi,avocatul meu mi-a spus ca nu prea am sanse sa castig,si ca jandarmul este responzabil de abuz in serviciu,deoarece nu a avut nici un martor,numai echipajul si ca nu se poate demonstra fapta.fata fiind virgina si declarand ca nici macar nu au vorbit vreodata despre sex.e foarte greu de demonstrat.nu sunt probe.asa m-am demoralizat,am cheltuit multi bani cu abocatii.toti imi spun ca nu am sanse,ca instanta stie ce vorbeste si ca nu scrie o sentinta aiurea.nu stiu ce sa mai zic.
am facut si sesizare la politie,eu am vrut sa il aresteze,au spus ca mai mult de o amenda nu are cum sa primeasca si ca ei nu au ce sa faca mai mult.

Alte discuții în legătură

Viol ContSters150709 ContSters150709 buna seara.am iesit cu o fata,dupa care am invitato la mine si am facut sex de comun acord,dupa care ea sa dus la politie si a facut plangere pentru ... (vezi toată discuția)
Condamnat pt. viol la 5 ani si 10 luni, pe baza unor minciuni vasile14 vasile14 Am un baiat de 19 ani care pe 6-XI-2014, a fost condamnat pentru viol in grup la 5 ani si 10 luni, de Judecatoria Roman. Impotriva sentintei s-a facut Apel. Pe ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de viol ?! bianchita bianchita Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El ... (vezi toată discuția)