buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat admnistrativa si SUP.in recurs,instanta a decis ca probele sunt lovite de nulitate absoluta si ca au fost preparate de organe neabilitate.acuma el ma vrea da pentru denunt calmonios,pe jandarmi pentru abuz in serviciu si vrea sa ceara si saune.se poate asa ceva?el nu a recunoscut fapta.ce se poate intampla mai departe?instanta a decis ca nvinuitul a fost pedepsit ilegal,cu amenda de la jandarmi si tot ilegal si cu amenda de la procuror.este vorba despre acest dunca vasile.un manipulator.cum poate fii pedepsit?
atunci...sigurul lucru jandarmul...v-a fi "tras de urechi" si in cazul acesta poate chiar sa-si piarda locul de munca daca se demonstraza ca baiatul e nevinovat...:(:(:( saracul de el...(urme nu,martori nu)...deci inseamna ca fata d-voastra a fost de buna voie?cu baiatul respectiv?erau iubiti?
pai justitia nu e vinovata..in cazul asta..vinovate sunt circumstantele si politica penala...imi pare rau pentru fata...insa...daca a fost de buna voie..martori nu.certificat medico-legal nu. urme de violenta nu. nu se poate exercita actiunea penala in niciun fel aspura baiatul...insa acesta va putea sa-i faca rau jandarmului pt abuz in servici si d-voastra daune morale...imi pare rau pentru situatia minorei...pe viitor sa o supravegheatai mai indeaproape...
Viol
ContSters150709
buna seara.am iesit cu o fata,dupa care am invitato la mine si am facut sex de comun acord,dupa care ea sa dus la politie si a facut plangere pentru ... (vezi toată discuția)