avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nesimtire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nesimtire

buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat admnistrativa si SUP.in recurs,instanta a decis ca probele sunt lovite de nulitate absoluta si ca au fost preparate de organe neabilitate.acuma el ma vrea da pentru denunt calmonios,pe jandarmi pentru abuz in serviciu si vrea sa ceara si saune.se poate asa ceva?el nu a recunoscut fapta.ce se poate intampla mai departe?instanta a decis ca nvinuitul a fost pedepsit ilegal,cu amenda de la jandarmi si tot ilegal si cu amenda de la procuror.este vorba despre acest dunca vasile.un manipulator.cum poate fii pedepsit?
invinuitul a invocat necunostiinta varstei,a mentionat ca stia ca are peste 15 ani,ceea ce a recunoscut sii fiica mea.deci,gata.nu mai am nici o sansa?nu frecventeaza cluburi,are numai zece la scoala.a manipulato magarul ala.
eu va cred doamna...eram sigur ca asta a spus ca are mai multi ani...oricum eu va inteleg...dar daca nu exista probe...nu exista martori...nu exista semne de viol...se prezuma ca fata a dorit sa intretina raporturi sexuale cu baiatul...vorba mare in drept..."e mai bine sa previi decat sa constati"...
certificat medico-legal...nimic?
am scos certificat.spune asa:a fost gasita virgo intacta si ca nu prezinta urme de violenta sau leziuni vaginale.deci,si asta il ajuta.mi-e mila de jandarmul ala.ce i se poate intampla?eu vad ca nu mai am nici o sansa sa castig.
nu aveti sansa...insa jandarmul e nevinovat...nu cred ca i se poate intampla nimic doar daca va depune plangere baiatul in potriva lui...zice ca nu exista urme???mie greu sa cred...dupa cat timp ati fost cu ea la medic?

Alte discuții în legătură

Viol ContSters150709 ContSters150709 buna seara.am iesit cu o fata,dupa care am invitato la mine si am facut sex de comun acord,dupa care ea sa dus la politie si a facut plangere pentru ... (vezi toată discuția)
Condamnat pt. viol la 5 ani si 10 luni, pe baza unor minciuni vasile14 vasile14 Am un baiat de 19 ani care pe 6-XI-2014, a fost condamnat pentru viol in grup la 5 ani si 10 luni, de Judecatoria Roman. Impotriva sentintei s-a facut Apel. Pe ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de viol ?! bianchita bianchita Sunt mama unui baiat de 20 ani acuzat acum 3 zile ca in urma cu aproape 6 luni si-ar fi violat o verisoara de 15 ani in timpul unei plimbari cu masina.El ... (vezi toată discuția)