avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general garant per aval
Discuție deschisă în Contabilitate în general

garant per aval

Ati putea sa-mi spuneti ce inseamna garant per aval intr-un contract de credit la o banca ?
multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 00:49, 29 Iunie 2010
aninego a scris:

Ati putea sa-mi spuneti ce inseamna garant per aval intr-un contract de credit la o banca ?
multumesc mult.

Garantul per aval este un personaj care garanteaza in fata bancii, in cazul dvs, ca va achita imprumutul in cazul in care cel care a incasat imprumutul nu-l poate restitui.
Ultima modificare: Marți, 29 Iunie 2010
Oranina Dumitru, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant per aval pentru societate comerciala cocohatz cocohatz Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Am o societate comerciala pentru care am luat o linie de credit (linia de credit luata pe societate)acum trei ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin in alb gmr gmr buna..am contractat un credit la Bancpost in anul 2008 fara garantii imobiliare pe firma mea.exista doar o garantie mobiliara de rangul 1 instituita de banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita asociat firma mimi2013 mimi2013 Buna! Poate maputeti ajuta cu un raspuns sau un sfat: In 2008 am avut o firma (SRL) pe care asociati erau mama si soacra mea. Am contractat atunci un credit ... (vezi toată discuția)